עבור לתוכן

I've been Infected by a Mushroom

Featured Replies

פורסם

להיט שנוגן שהייתי באיביזה וקיבל הצלחה גדולה...

היית באיביזה??

• תגובות 59
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היית באיביזה??

כן אחי

:D

אם אתה רוצה אני יפרט לך את המסיבות שהייתי בהם...

יש לי ממש קצת תמונות וקליפים קצרים מאמנזיה עם התותח קרח...

בעתיד נערוך את הסרט וידאו שצילמנו

פורסם

גם אני נדבקתי. לפני שלושה ימים בערך.

דווקא לדעתי הטראק הכי טוב שם זה Muse breako RMX

הקטעים של השירה בו פשוט מחשמלים...

ואני לא מכיר דיסקים אחרים שלהם, רק קלאסיקל מאשרום שמעתי ולדעתי הוא על הפנים..

תגידו הם ישראלים?

קלאסיקל מאשרום היה ויהיה בין אלבומי הטראנס הפסיכודלי הכי טובים שנוצרו איי פעם לדעתי.

האלבום החדש גרוע מאוד אך כמובן יותר טוב מהדיסק הראשון מהאלבום הרביעי שלהם, שהיה פשוט נפילה. הדיסק השני מהאלבום הרביעי כמובן ענק, צ'ילאאוט סוחף. ואין פה שום אינפקטד "אולדסקול", אינפקטד "אולדסקול" זה קטעים כמו Symphonatic, Bust A Move, Disco Mushroom ולא סיטיז אוף דה פוטור שנשמע יותר כמו טראק לילדים בגן וממש לא כמו Im The Supervisot שאני לא יודע על מה אינפקטד חשבו כשהם כתבו את הטארק הזה.

אינפקטד הצליחו לשנות סגנון בכול אלבום שלהם, הכל מThe Gathering שיצא בשנת 99 שהוא פסיכודלי בטירוף ודארק(בקטנה), ומClassical Mushroom שיצא בשנת 2000 והוא אלבום מעולה שיזכר כ-האלבום של אינפקטד(למביני עניין שפה), ומ B.P Empire שהוא יותר מינימלי משאר האלבומים אך הצליח בגדול בתקופתו ועד לדיסק השני של Converting vegeterians שהוא פשוט גדול מהחיים(קטעים כמו Shakawkaw שסקאזי כבר הספיק להרוס אותו, Elation Station, Elevation, Drop Out ועוד...)

קיצר לפי דעתי האישית אינפקטד לא שווים הרבה בתחום הטראנס הפסיכודלי אחרי שנת 2000 ויש דברים הרבה יותר טובים לאוהבי הפסיכודלי שבינינו.

יום נעים.

פורסם

עוד אלבום חביב, של אסטרל פרוג'קשן שהשתחרר גם ממש לאחרונה... מכיל טראקים שלהם בגירסאות כיסוי, המבוצעות ע"י הרכבים אחרים. אחלה דבר.

שם האלבום - Astral Projection - Ten. בהתאם לשם, האלבום מכיל עשרה טראקים.

כול כך חבל שהורסים יצירות אומנות ע"י הוספת באס ואפקטים "מגניבים". שום טראק מהמיקסים לא משתווה לטראק האורגינלי של אסטרל :)

פורסם

לא הורסים שום דבר, לא חסרים קטעים מתוך האלבום Ten, שבמקור נחשבים לדי חלשים. לדוגמא, חלק מהטראקים נלקחו מתוך האלבום "Another World", ששוחרר לאוויר העולם באיזור 1999 ככה, מבחינתי הוא נפילה מטורפת של אסטרל (מלבד Searching For UFO's, Tryptomine Dream & Still On Mars). ב2002 הם שיחררו את AMEN, שברובו בכלל היה קלאב-טראנס פשטני, למרות שהיה לא רע, אבל זה לא אסטרל הנוסטלגיים.

בשורה התחתונה, Ten הוא True Trance, גירסאות שבאמת "מכסות" על כמה "פאקים" של אסטרל מאלבומים קודמים.

נ.ב, מישו מכיר את אסטרל עוד מהימים שהם נקראו SFX? אמצע-סוף שנות ה 80. עם We Are Controlling Transmission האגדי ועוד כמה יצירות מופת...

פורסם

לא מכסים פאקים של גואה ע"י הוספת צלילים של פולאון. זה לא עובד ככה, לפחות למי שכבר שומע אסטרל הרבה זמן, ואז שומע את TEN ופשוט מתבאס. ככה זה.

דרך אגב,

Dancing Galaxy

People Can Fly(רק גאונים כמו אסטרל עשו כאלה דברים בשנת 94, טראק אדיר שהכניס את ישראל לתמונה).

Auorora Borealis

Mahadeva(הגאוני)

אני פשוט לא מבין איזה פאקים יש בטראקים האלה, אני שומע אותם שוב ושוב והם מושלמים מכול הבחינות. וכמו שאמרתי, להוסיף מקצבי פולאון לגואה זה פשוט הורס את הטראק, לפי דעתי.

פורסם

דווקא באלבום החדש של אינפקדט הטראק הכי טוב לדעתי זה ה RATIO SHMATIO ...

פורסם

אנשים איך זה יכול להיות?!?!

אתם מדברים על אינפקטד בלי להזכיר את i wish ?!?! מה קרה לכם ?!

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד, אפשר לבלבל ת' שכל מפה ועד הודעה חדשה שהדיסק החדש של אינפקטד הוא חרא, ושזה לא ה"סגנון הישן" וש-

"לא מכסים פאקים של גואה ע"י הוספת צלילים של פולאון." נגיד ::) (כמובן שלא הבנתי מה רשמת שם, ואפילו אם אתה צודק, זה לא משנה).

העובדה היא שאני ואנשים רבים נהנים מאד מהאלבום החדש שלהם ולדעתנו הוא מוצלח מאד. אתה יודע, כמעט על כל להקה בעולם שמוציאה יותר מדיסק אחד תמיד אומרים, "אה זה כבר לא הסגנון האורגינל שלהם, הם התמסחרו" - בסדר, נכון במקרים רבים, אבל פשוט נמאס לשמוע כל פעם מישהו שטוען שמבין במוזיקה דוחף את המשפט הזה בוריאציות שונות. בשורה התחתונה זה אלבום מצוין לדעת רבים, ואולי אני פשוט לא מספיק אודיופיל כמוך בשביל לסבול ממנו.

לילה טוב ;)

פורסם

עם כל הכבוד, אפשר לבלבל ת' שכל מפה ועד הודעה חדשה שהדיסק החדש של אינפקטד הוא חרא, ושזה לא ה"סגנון הישן" וש-

"לא מכסים פאקים של גואה ע"י הוספת צלילים של פולאון." נגיד ::) (כמובן שלא הבנתי מה רשמת שם, ואפילו אם אתה צודק, זה לא משנה).

העובדה היא שאני ואנשים רבים נהנים מאד מהאלבום החדש שלהם ולדעתנו הוא מוצלח מאד. אתה יודע, כמעט על כל להקה בעולם שמוציאה יותר מדיסק אחד תמיד אומרים, "אה זה כבר לא הסגנון האורגינל שלהם, הם התמסחרו" - בסדר, נכון במקרים רבים, אבל פשוט נמאס לשמוע כל פעם מישהו שטוען שמבין במוזיקה דוחף את המשפט הזה בוריאציות שונות. בשורה התחתונה זה אלבום מצוין לדעת רבים, ואולי אני פשוט לא מספיק אודיופיל כמוך בשביל לסבול ממנו.

לילה טוב ;)

במשפט "לא מכסים פאקים של גואה ע"י הוספת צלילים של פולאון" התכוונתי לאלבום של אסטרל ולא לאינפקטד.

העובדה שאנשים כמוך נהנים מהאלבום הזה, קשור לעובדה שאינפקטד התמסחרו ועושים מוסיקה להמונים(קרא כמה ראיונות איתם ותבין שהם בעצמם אומרים את זה).

לא שיש משהו רע במוסיקה להמונים, אבל מוסיקה טובה עושים בשביל הנפש(שמע קצת קאליפורנייה סאנשיין וhallucinogen/shpongle/younger brother ותבין למה אני מתכוון כשאני אומר מוסיקה לנפש)ולא בשביל הכסף.

" כמעט על כל להקה בעולם שמוציאה יותר מדיסק אחד תמיד אומרים, "אה זה כבר לא הסגנון האורגינל שלהם, הם התמסחרו" " , טוב... אתה לבד יודע שכתבת פה שטויות.

בהודעה הראשונה שלי בת'רד זה כתבתי שאינפקטד הוציאו 3 וחצי אלבומי טראנס מושלמים מכול הבחינות. איפה ראית שכתבתי שאינפקטד עשו רק דיסק אחד טוב אני לא יודע, אבל חפיף.

ועוד דבר, איפה טענתי שאני מבין במוסיקה יותר ממישהו בפורום הזה? וסליחה עם אני כותב בטון מתנשא קצת, זאת פשוט צורת הכתיבה שלי. אבל אף פעם לא ניסיתי להגיד או לרמוז שאני מבין משהו יותר ממישהו אחר. כול ההודעות שלי פה נכתבו בלשון של "לדעתי", ואני לא מנסה לקבוע פה עובדות לאף אחד. כמובן שכול אחד ישמע את מה שהוא אוהב בכיף.

לילה טוב ;)

פורסם

במשפט "לא מכסים פאקים של גואה ע"י הוספת צלילים של פולאון" התכוונתי לאלבום של אסטרל ולא לאינפקטד.

העובדה שאנשים כמוך נהנים מהאלבום הזה, קשור לעובדה שאינפקטד התמסחרו ועושים מוסיקה להמונים(קרא כמה ראיונות איתם ותבין שהם בעצמם אומרים את זה).

לא שיש משהו רע במוסיקה להמונים, אבל מוסיקה טובה עושים בשביל הנפש(שמע קצת קאליפורנייה סאנשיין וhallucinogen/shpongle/younger brother ותבין למה אני מתכוון כשאני אומר מוסיקה לנפש)ולא בשביל הכסף.

" כמעט על כל להקה בעולם שמוציאה יותר מדיסק אחד תמיד אומרים, "אה זה כבר לא הסגנון האורגינל שלהם, הם התמסחרו" " , טוב... אתה לבד יודע שכתבת פה שטויות.

בהודעה הראשונה שלי בת'רד זה כתבתי שאינפקטד הוציאו 3 וחצי אלבומי טראנס מושלמים מכול הבחינות. איפה ראית שכתבתי שאינפקטד עשו רק דיסק אחד טוב אני לא יודע, אבל חפיף.

ועוד דבר, איפה טענתי שאני מבין במוסיקה יותר ממישהו בפורום הזה? וסליחה עם אני כותב בטון מתנשא קצת, זאת פשוט צורת הכתיבה שלי. אבל אף פעם לא ניסיתי להגיד או לרמוז שאני מבין משהו יותר ממישהו אחר. כול ההודעות שלי פה נכתבו בלשון של "לדעתי", ואני לא מנסה לקבוע פה עובדות לאף אחד. כמובן שכול אחד ישמע את מה שהוא אוהב בכיף.

לילה טוב ;)

קבל על זה ח"ח!

פורסם

אתמול הייתי בדום, דובדב בא והביא אותה בסט חזקקקקקקקקק

היה חזק ==[][][]

פורסם

וואלה איזה אלבום איכות...

דווקא הטראק שתפס אותי זה Bombat לא'דע אחלה טראק 8)

פורסם

אני רוצה לקנות דיסק לחבר ליומולדת. אני מתלבט בין The Gathring לבין

Eye to Eye של אסטריקס (את אינפקטד אני מכיר אבל אותו לא, איך הוא בכלל?)

ודרך אגב, מה אתם אומרים על איל ברקן?

פורסם

Eye to Eye נחמד, אבל אין בכלל מה להשוות אותו ל-the gathering, שהוא קלאסיקה. אייל ברקן עבר זמנו מזמן.

ביקורות יש פה:

http://www.isratrance.com/www/reviews/show_our_review.php?go_to=al

ד"א, אני עומד לקבל את IM the supervisor מתנה באדיבות beatnik בגלי צה"ל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים