פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים יש לך כאן טעות עמוקה מאוד מאוד , זה הדיסק הכי טוב שלהם , אני מניח שאתה לא מבין גדול בזה אם רק 3 ימים התחלת אז אני מציע שתחזור לשמוע שוב את כל האלבום ותחזור לכאן לדעתי , עם חוויה אחרת. ננסה שוב אין מה להפסיד
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים עוד אלבום חביב, של אסטרל פרוג'קשן שהשתחרר גם ממש לאחרונה... מכיל טראקים שלהם בגירסאות כיסוי, המבוצעות ע"י הרכבים אחרים. אחלה דבר.שם האלבום - Astral Projection - Ten. בהתאם לשם, האלבום מכיל עשרה טראקים.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים באמת יש להם טראנסים טובים ממש לאינפקטדלא היה לי זמן להשיג את החדש,בקרוב מאוד...ומי אמר שconverting vegeterians לא משהו?!זה בין הטראקים היותר טובים שלהם לדעתי,אם לא הכי טוב!ואני שונא ששופטים אלבומים שלמים,בעיקר כי אני לא יודעאיזה שירים יש בכל אלבום,אני פשוט משיג מה שבא ליד
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים I've been Infected by a Mushroomאחי לא לימדתי אותך לא לאכול פטריות מהיער !??!!אני חושב שיותר מאיזור הקריותחחחח מת עליכם חכמים שלי במקור הם 1 מכפר סבא השני מרעננה היום שניהם גרים בווילות קצת אחרי קניון רננים על הרחוב שם שאני אף פעם לא זוכר איך קוראים לולמיקרה שלא ידעתם גם טייסטו במקור מירושליםועוד משו כפר סבא שולטים!! קבלו את מי יש לנו יש לנו חצי מאיפקטד יש לנו את עידן גוטמן יש לנו את נתי (חחחח אח שלי מת עליך אתה סוס) ובטח יש לנו עוד כמה שחכתיאגב היה להם גם אתcities of the future שהוא אחד הטובים ויש את האחד והיחיד i wish שמי שהיה ב.....לא זוכר בראש השנה עלה שם סקאזי ושם את זה וכול הקהל השתגע! עריכה: בקשר לאיזור הוילות אני כמעט בטוח אבל לא סגור על זה אבל זה כניראה באמת שם אבל אל תתפסו אותי במילה
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אני לא אוהב מוזיקה אלקטרונית אבל infected mushroom די התעלו על עצמם בדיסק החדש
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים לא ממש, ארנולד שוורצנגר יליד פתח תקווה... לא ידעת?אה?שאלתי שאלה תמימה. באמת קשה לענות בלי להכניס עקיצה שמתאימה לכיתה ב'?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אה? שאלתי שאלה תמימה. באמת קשה לענות בלי להכניס עקיצה שמתאימה לכיתה ב'? אני יודע, זה לא היה מופנה כלפיך... תקרא טיפה אחורה ותבין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.