עבור לתוכן

ממש לפני קניה... איזה מהמצלמות עדיפה??

Featured Replies

פורסם

אחרי פול זמן של בדיקות והשוואת מצלמות הגעתי להתלבטות אחרונה בין ארבעת המצלמות האלו:

Canon PowerShot S1 IS

Konica Minolta DiMAGE Z2

Konica Minolta DiMAGE Z3 (יותר יקרה מהשאר אז להתיחס בנפרד)

HP Photosmart 945  (שכרגע לא נראית לי האופציה המועדפת...)

איזה מהמצלמות עדיפה בהתחשבות בכל המאפיינים שלה! ולאל התחיל להגיד לי שלאחת יש משהו כזה ולשניה יש את זה...

תודה לכל מי שמגיב..

קישור להשוואה:

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Chp_945%2Ckonicaminolta_dimagez2%2Ckonicaminolta_dimagez3&show=all

נ.ב. עוד שאלה שמציקה לי, רק למי שמבין...

מה קובע את איכות התמונה או משפיע על כך יותר, גודל חיישן ה-ccd או כמות המגה-פיקסלים במצלמה??

פורסם

גודל החיישן.

פורסם

ם אתה לא רוצה את הHP אז נשארת עם 3 מצלמות ואם אתה מתלבט בין Z2 לZ3 אז עדיף Z3 כי הזום אופטי שלה יותר גדול

המאקרו יותר קרוב וגם יש לה מייצב אופטי וגם בצילום וידאו לא שומעים את העדשה כשעושים זום אז עזוב את הZ2

הקאנון היא גם טובה אבל המאקרו שלה פחות טוב מהZ3 וגם הזום אופטי אבל גם לה יש מייצב

אני כבר הזמנתי יום חמישי Z3 וגם אני התלבטתי עם הS1

עדיף Z3 למרות שהיא יותר יקרה מהS1

http://camera4less.co.il/product.asp?pID=366&c=25653

פורסם

הS1 זולה ב1500 ש"ח וכרטיסי הזיכרון גם הם זולים יותר...

אז תחילט אטם לדעתך המעלות של המינולטה שוות לפחות 1600 ש"ח...

פורסם

הגזמת אחי

1500 שקל הפרש?

הS1 הכי זול בארץ אפשר ב200 והמינולטה לקחתי ב1400

איך הגעת ל1500 שח

וSD יותר יקרים מCF כי הם יותר קטנים ויותר מהירים

פורסם

אופס, טעות שלי :)) 500 ש"ח זה גם לא צחוק זה בערך 25% יותר (יחד עם כרטיס זכרון)

פורסם

כמו שנראה לי, אתה צלם מתחיל, וה-S1 IS ללא ספק תתאים לך.. יש לה הרבה יותר פונקציות ממה שצלם מתחיל צריך, אבל היא גם קופקטית, מעוצבת וקלה לשימוש.. הפונקציות הידניות ישמשו אותך אחרי שתלמד את עקרונות הצילום.

ד.א גם ל-S1 IS יש מייצב תמונה, בעדשה.

פורסם

גודל החיישן.

אין ספק שלגודל החיישן יש השפעה על איכות, אבל לקבוע בפסקנות שהנתון הזה משמעותי יותר מכמות הפיקסלים זה, במקרה הטוב, תמוה. אולי תשתף אותנו במקורות שהביאו אותך למסקנה הזו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים