עבור לתוכן

בעיה בחיבור הטלוויזיה למחשב עם כרטיס Geforce 4 Ti4200 VIVO דחוף ליום כיפור!!!

Featured Replies

פורסם

הי כולם מה קורה?

תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM.

אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה?

יש עצות?

פורסם

איזו גירסת דרייברים מותקנת?

תיכנס להגדרות של הדרייברים ול-"nView Display Mode" (או איך שלא קראו לזה בגירסאות יותר ישנות, תחפש את זה בתפריט בצד שמאל), תבחר במצב Clone או Single Display, לא משנה מה תבחר - תוודא שהטלוויזיה היא מוגדרת כ-"Primary Display".

או שאתה פשוט יכול ללכת לאייקון הקטן ליד השעון (אם יש לך אחד כמובן), ולבחור - "nView Display" ולעשות את אותן הפעולות כנ"ל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה רבה, אבל יש לי בעיה - אין לי את ה- Nview Display Mode הזה.

הנה תמונה -

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אז כנראה שמשהו לא מחובר כמו שצריך , כי הוא צריך להופיע... , לי בFX5200 הוא בכלל לא צריך שיגדירו אותו(גם ה9600פרו לא) , פשוט מחברים , מדליקים את המחשב והכל רואים בטלוויזיה...

פורסם
  • מחבר

במצב הזה הטלוויזיה לא מחוברת, בשביל שהיא תהיה מחוברת אני צריך לקחת אותה לסלון ושמה לחבר, ושמה אין לי מסך רגיל של מחשב.

פורסם

התפריט הזה לא יופיע עד שזה לא יהיה מחובר לטלויזיה

יכול להיות שאם תחבר את המחשב רק לטלויזיה הוא יזהה שאין מסך מחשב ויעבור לשדר בטלויזיה, אבל זה לא בטוח

פורסם
  • מחבר

אהה אוקי...

אז אני חייב ששני מסכים יהיו מחוברים בו זמנית?

פורסם

אגב למה מופיעה לך מתפריט הכתובית quadro 4.

עשיתה אזשהו מוד להפיכת הכרטיס לקוודרו?

כי הצלי זה ניראה כך

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

מאז שהתקנתי את ה- Riva Tuner זה מה שהוא כותב לי.

זה מפריע או משהו?? וזה אמור להפריע במשחקים?

גם אחרי שמחקתי את ה- Riva Tuner הוא השאיר את זה.

פורסם

זה לא מפריע , זה טוב , זה אומר שהכרטיס שלך טוב גם לעריכה גרפית... , ETB , יש כמה כרטיסים של PALIT ועוד כמה חברות , ששמים את הצ'יפים עם האופטימיזציות לקוואדרו , ואז זה נפתח לבד באיזהשהוא שלב עם דרייברים חדשים\אחרים , והוא עובד בידיוק כמו קוואדרו רק לא בא עם באנדל של קוואדרו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים