עבור לתוכן

איזה נייד עדיף לקחת מ-KSP?

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שזו אפשרות מתאימה.

Chymes, כרגע אני רואה שאתה הולך להיות מוצב בבסיס פתוח, אז אין טעם במחשב שהוא לא נייד לחלוטין.

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטינגר,

א) אם KSP  לא מרכיבים, האחריות על רכיבים יורדת לפי מיטב ידיעתי. לא תקבל על מעבד 3 שנים. עם הרכבה תקבל את המקסימום שזה 3 שנים על מעבד, מסך וההרדדיסק. יש שנה אחריות על רכיבים כמו זיכרון וכרטיסי מסך שברוב המקומות מקבלים 3 שנים, ורק שנה אחריות על לוח כאשר ברוב המקומות מקבלים 2-3 שנים על לוח.

ב) אתה מרכיב מפרט בלי הרכבה ואפילו לא מציין את זה. לא כל אחד יודע להרכיב, לא לכל אחד מומלץ לנסות, וזה מטעה. אין טעם להכניס לתקציב ולהפתיע את הבן-אדם כשיבוא לחנות.

ג) אני מאמין שאני מכיר אותם הרבה יותר יותר שנים ממה שאתה חושב. למה אתה חושב שאין לי נסיון איתם?

עריכה: ואם התכוונת שהם כן יקבלו את הלוח מנסיונך, אז פשוט אפשר להגיד את זה במקום לסתום לי את הפה, כדי שכולם ידעו למפרטים הבאים.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה, והרעיון לא פרקטי בגלל מספר סיבות:

א. אני חייב לקנות מסך LCD. המסך הכי זול עולה 1900 ש"ח. מסך רגיל לא בא בחשבון, כי זה יהיה סיוט לסחוב אותו לבסיס והמסך גם יתפוס הרבה מאד מקום בארון.

ב. מחשב קטן אולי יותר חזק, אבל הוא יותר יקר.

ג. אני כל הזמן אצטרך להרכיב ולפרק את המחשב, כי אי אפשר להשאיר אותו על השולחן.

אז כפי שאתם רואים מחשב נייד עדיין הפיתרון הכי טוב.

ושוב, בפעם ה-50, לאיזה מעבד פנטיום סלרון 2.4 מקביל?

פורסם

אם זה רגיל, לDURON אם זה D זה קרוב יותר ל AXP 2200-2400

פורסם
  • מחבר

אז סלרון 2.4 = פנטיום 1.8?

פורסם

לדעתי זה לא סלרון D.

זה מעבד דיי קקי.... הוא פחות טוב בהרבה מ P4 1.8. הוא מקביל לפנטיום 4 1.5 (williamate) ואפילו פחות.

עם הכרטיס מסך שיהיה שם אני לא יודע אם זה בכלל משנה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים