עבור לתוכן

minolta z3

Featured Replies

פורסם

שווה לקנות minolta z3 ב2436 שח בcamera4less?

פורסם

מצלמה טובה מאד, עם זום גדול ומייצב תמונה.

מחיר נמוך ממה שציינת אני בספק אם תמצא.

כד"א, אמליץ גם להסתכל למתחרה שלה שעולה פחות - Canon S1, שמציעה גם אופציות דומות.

כמו כן, כדאי לרכוש למצלמה כרטיס זיכרון גדול - 256 מגה עם מטען+סוללות :)

בנוסף לכך תביט בנושאים הבאים: קישור 1 קישור 2

פורסם
  • מחבר

התלבטתי בהתחלה בין הZ3 לS1 וגם חשבתי על אולימפוס C765 אבל ה765 ירדתי ממנה וגם ירדתי מהקאנון כי לZ3 נכנס SD

ויש לי כבר של 256 ממצלמה קודמת מעאפנה שיש לי וגם הזום אופטי שלה יותר גבוה וגם המאקרו בגלל זה הלכתי

יותר בכייון של הZ3

תודה על העצה

כבר הזמנתי את הZ3 מאיפה שאמרתי

פורסם

אני אישית הייתי מחכה לפנסוני FZ-3

יותר אהבתי את התוצאות ואת המייצב המעולה!

פורסם
  • מחבר

יש לך לינק לראות את הפנסוניק?

פורסם

ב-Z3 קצת בתאכזבתי מאיכות המסך וטווח הפוקוס הגדול בהשוואה ל-S1 IS

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה המסך?

העיקר התמונה טובה

מה הקטע של הפוקוס?

פורסם

המסך מאוד משנה, הוא משפיע רבות על תוצאת הצילום כי לרוב התמונות נלקחות רק דרכו ואם הוא לא הכי איכותי הוא יכול להטעות אותך בתמונה הסופית. טווח הפוקוס משנה כי נגיד אתה נמצא ליד משהו קרוב יחסית, והטווח פוקוס גדול מהמרחק שבינך לבין המשהו, המצלמה לא תוכל להינעל על האובייקט.. אבל במקרה של המצלמה הזאת זה לא משמעותי כמו במצלמות הזולות ששם הטווח גרוע ביותר.

פורסם

גם אני התלבטתי לגביה והיא קיבלה editors choice בפיסי פלוס אבל היא פשוט מכוערת בצורה שלא תיאמן

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר להשיג חוברת הדרכה של מינולטה Z3 בעברית כי באנגלית זה סתם כאב ראש?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה קטנה עם הZ3

כשאני מצלם בזום הכי גבוה X12 בחושך בערך ב7 בערב עם פלאש יוצאת לי תמונה חשוכה יותר ממה שהיא יוצאת בלי פלאש

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

פשוט מאד

בגלל שללא פלאש המצלמה קובעת מהירות תריס נמוכה יותר (1 שנייה), לעומת זאת כאשר עם פלאש המצלמה חושבת שהיא תספק את האור המתאים וכדי לא לשרוף את התמונה היא תשתמש במהירות תריס מהירה יותר כגון 1/60 ::)

אתה מוזמן לראות בעצמך את ה-EXIF :)

פורסם
  • מחבר

לראות את המה?

פורסם

EXIF

Exchangeable Image File: the file format used by most digital cameras. For example, when a typical camera is set to record a JPEG, its actually recording an EXIF file that uses JPEG compression to compress the photo data within the file.

Embedded camera and exposure information that a digital camera puts in the header of the JPG files it creates. Many programs can read and display this information.

לדוגמא :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אפשר להחליף עדשה למינולטה Z3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים