עבור לתוכן

חבר'ה קניתי מסך חדש ! מה דעתכם?..

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך דק, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו כל עוד אני עדין יכול להחליף אותו

אז ככה, המסך הוא של proview 17 דגם tft-hd-772 זמן תגובה של 16 מלי שניות נשמע לי בסדר, בהירות 200 או 250 וחדות 400

בקשר לחדות ולבהירות, אני לא ממש יודע מה המשמעות של המספרים אז תרגישו חופשי להגיב ולבקר

תודה, צום קל, וגמר חתימה טובה לכולם !

פורסם

בשביל מסך איכותי רצוי שיהיה קונטרסט 1:500 לפחות,

ובהירות 250 לפחות, רצוי יותר.

לפי הפרטים נשמע שהוא ממש זול, באיזה תקציב אתה יכול להחליף?

פורסם
  • מחבר

מממ לא ממש....... 2000 שקל..............

אתה יכול לתת לי דגמים של מסכים טובים?.. בעניין התקציב אני כבר ישכנע את אבא שלי . (רק אל תגזים יותר מדי)

תודה

פורסם

לדעתי תקציב המינימום למסך 17" איכותי הוא 2500 ש"ח, שם אפשר למצוא את הSONY S73, benq fp767-12, ועוד רבים וטובים...

השאלה היא האם אפשר להגדיל את התקציב לסכום הזה.

אם המסך הוא לא למשחקים אז האפשרויות מרובות גם בטווח המחירים שלך.

פורסם
  • מחבר

הוא גם למשחקים, ובהחלט אפשר להגדיל את התקציב ל2500 אפילו טיפה יותר אם זה שווה את זה

פורסם

בחור, אני לא מבין אותך, יש לך את המסך כרגע בבית נכון?

תבדוק אותו אתה! תגיד לנו אתה אם הוא טוב או לא!

תריץ עליו משחקים מכל מיני סוגים, אח"כ סרטים, תמונות, דפי אינטרנט וכו'.

אתה מרוצה? תישאר איתו.

פורסם

הוא גם למשחקים, ובהחלט אפשר להגדיל את התקציב ל2500 אפילו טיפה יותר אם זה שווה את זה

בבדאי שזה שווה את זה שווה כל גרוש אם אתה כבר מוציא סכום כסף בסידרי הגודל האלה אז עדיף כבר אולי לפעמים להוציא עוד טיפה ולקחת באמת מסך איכותי.

אני אישית לא מתקרב ולא ממליץ לאף אחד  שישאל על מסכים של חברת PROVIEW כי זאת חברה ירודה.

עכשיו כמו שציינו פה אחרים יש לך בתווך המחירים של ה 2500 ומעלה מסכים ממש טובים של חברות כמו SONY, LG,SAMSUNG וכ"ד.

לי יש מסך LG FLATRON L1710B שאני ממש מרוצה ממנו והוא אחלה אני קניתי אותו לפני כשנה בערך ב 2700 שקל אולי תוכל להשיג אותו היום קצת בפחות.

עלי לציין בפנייך שכמובן מאז יצאו כבר מסכים אולי טיפה יותר טובים אבל בכל זאת אני ממליץ עליו מתוך הניסיון שלי.

פורסם
  • מחבר

זה העניין שהמסך עוד לא אצלי ! אני כנראה יקבל אותו השבוע מקסימום שבוע הבא

בגלל זה אני שואל כי מרגע שאני לוקח אותו הביתה כבר לא יהיה כל כך פשוט להחליף

המליצו לי על 2 מסכים של סוני:

sdm-s73b שמבחינת מחיר הוא יותר זול  (2400 שקל)

sdm-hx73s שעולה 3100

אני מצדיק אותך בעניין שאם אני כבר מוציא כל כך הרבה על מסך או כל דבר אחר עדיף להוציא עוד קצת ולקחת משו טוב ולכן אני שואל !

תודה !

נ.ב

אני בסה"כ רוצה לראות במסך החדש לפחות כמו שאני רואה עכשיו במסך ה- samsung SyncMaster 753df שלי.

פורסם

ההבדל בין המסכים שהצגת הוא בהירות גבוהה יותר וDVI בHX, מה שאין בS.

לי יש את הHX73 ולפי דעתי אם אתה מוכן להשקיע סכום כזה על מסך, אז זהו המסך בשבילך.

פורסם

היה לי את המסך הזה, ל3 ימים.

התרשמות שלי-

מחיר- 1800 שקל.

יחסית למחיר שלו, הוא נותן תמורה. ושוב- יחסית למחיר הנמוך.

סרטים רצים עליו יפה מאוד, ללא מריחות.

משחקים לא ניסיתי כי אני לא משחק בכלל.

דפי אינטרנט וגופנים- נראים חלקים וללא "שבירות" או צל, או צבע אפור.

המסך נראה טוב, ורמקולים טובים.

יחסית זה מסך טוב, לטווח מחיר של פחות מ 2000.

כדי לקבל איתו איכות טובה באמת,רצוי להשתמש באיכות של 1024 על 1280, ששם האיכות הפתיעה אותי לטובה !

(אני מזמין מסך אחר טוב הרבה יותר ממנו בליגה גבוהה יותר, אבל הוא נותן תמורה טובה למחיר)

פורסם

!

(אני מזמין מסך אחר טוב הרבה יותר ממנו בליגה גבוהה יותר, אבל הוא נותן תמורה טובה למחיר)

ספר לנו איזה מסך אתה מזמין מליגה גבוהה, שגם אנחנו אולי נקנה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים