עבור לתוכן

אבא שלי קונה את ה- nikon D70 :\

Featured Replies

פורסם

הוא מטורף :o טוב אולי גם אני יהנה ממנה קצת :) עכשיו עדשה הוא לוקח 18-70 מה אתם אומרים? מישהו יכול לתרגם לי את זה ל- X2 או כל מה שזה יהיה חחח...

ומה אתם אומרים על המצלמה :P?

פורסם

תהנה בהחלט, אבל צריך לדעת להשתמש במצלמה טוב בכדי לנצלה כמו שצריך ולא כעוד מצלמת P&S (שהיא לא :D )

כמדומני זו העדשה 18-70 היא זו שמגיעה עם המצלמה עצמה, היא בשפת ה-35mm היא עדשת : 27-105mm (שזה עד x3 בערך לתרגום דיגיטלי ::) ).

המצלמה עצמה היא מתמודדת ישירות כנגד ה-300D של Canon, אשר יש האומרים שזה יותר וזה פחות אבל לכל מצלמה יש את יתרונות/חסרונות שלה.

אם אתה מעוניין לראותם ולברר לגבי עדשות נוספות למצלמה אתה יכול לפנות לפורום של יוגנד, הם מתמחים בנושא.

תתחדש ! :jump:

פורסם

טכנית הזום הוא X3.8, אבל מפני שהעדה מתחילה ב18 מ"מ, זה יהיה זום כאילו X2 במצלמה רגילה (שמתחיל הב35 מ"מ).

המצלמה מעולה ללא ספק!

שיהנה!

אני הייתי לוקח את סדרת הSLR של קאנון, אבל הניקון מעולה בכל קנה מידה!

פורסם
  • מחבר

תראה יש לו קטלוג של קנון גם... יש שם את ה10D שהוא רצה אותה אבל היא עולה עוד 2000 שקל... ויש את ה-300D היא עדיפה על הניקון הזאת?

פורסם

תודה על התיקון,

למרות שדיי טיפשי לתרגם עדשה של מצלמה כזאת ל-x3 וכד'... :lol:

בכ"ז מחלקים 105 ב-27 בכדי לדעת את ה"זום" שלה ::)

---------------

תפנה לפורום שאמרתי לך, היו שם אינסוף דיונים בנושא, כל אדם החליט לעצמו מה יותר "שווה".

פורסם
  • מחבר

למה זה טיפשי להפוך את זהל- X3? אתה אומר שהזום הזה לא שווה ערך מבחינת הגדלה לזום של A75 חח

פורסם

זו פשוט "השוואה" ללא מביני עניין, אם מה שאתה מחפש זה הגדלה ולא איכות כפי שעדשות כאלו מספקות אז.... :-X

בכ"ז - תעדכן אותנו במה שהוחלט וכמובן נשמח לראות תמונות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחח אבא שלי צלם מקצועי הוא משתמש בזה לעבודה.. אבל הוא לא צלם.. אני לא מבין עיניין כל כך אני יתחיל ללמוד עכשיו...

אל תדאג תקבלו תמונות :P

פורסם

אחלה מצלמה שלא תבייש אף אחד! אבל אם כבר להשקיע אני הייתי הולך על הכוכב החדש של קנון שלפי הביקורות נראה פשוט הדבר החם החדש הקנון די 20 .

פורסם

כן, רק שהמחיר ההתחלתי של ה 20D הוא 1500 דולרים לגוף בלבד בעוד ה D70/300D הן מצלמות עם תג מחיר הנמוך מ 999 דולרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים