פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים הבאתי לכם שבלונות של דרקון.הקטנה בגודל 20 ס"מ והגדולה 30 ס"מ.אם תרצו אני אשנה את הגודל..אם תרצו אני אוכל להוסיף שבלונות של איכרוף וכל מיני דברים... חוץ. מהלהבות כי זה אני לא יודע איך לעשות..[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר oOשאני פותח את הקובץ אני רואה רקע שחור וזהו.מוזר מאוד.. כנראה למחשב שלך יש בעיה עם קבצי png. להעלות jpg?
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מוזר מאוד.. כנראה למחשב שלך יש בעיה עם קבצי png. להעלות jpg?לא,אני עובד די הרבה עם PNG,אבל אם אתה יכול תנסה להעלות JPG.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר אוקי לבעיתכם:1. התמונה מאוד גדולה ויכול להיות שאתם רואים אותה ב-100% אז תנסו להקטין אותה ואז תקראו אותה כמו שצריך2. לבקשתם העלתי גם פורמט jpg אבל שוב תנסו להקטין את התמונה..[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר צודקים ב-jpg באמת רואים שחור אבל בראשון שהעלתי (PNG) רואים טוב מאוד.. עריכה:העלתי את ה-jpg שעובד..בהודעה הזאתי יש גם את ה-jpg וגם את ה-png.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אם תוכל להכין צורות סימטיריות יהיה ממש אחלה (בסגנון הסמל של כאוס וכאלה...)
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים מחבר אם תוכל להכין צורות סימטיריות יהיה ממש אחלה (בסגנון הסמל של כאוס וכאלה...)מידות?
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אני חשבתי יותר בסגנון של משהו גדול על הדלת של המארז, אז נגיד 15X15?למרות שכשאני חושב על זה זה יכול להיות גם אחלה צורה לגריל למאוורר...(האמת שהמידה לא כל כך עקרונית... השבלונה היא רק לקווים כללים וגם אם מותכים אותה בצורה פראית או להפך, מקטינים, זה לא כזה נורא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.