עבור לתוכן

כיבוי מסך CRT לעומת שומר מסך +סקר

במסך CRT עד שלוש שעות ללא שימוש ,מה אתם עושים ? 372 הצבעות

1. 1. במסך CRT עד שלוש שעות ללא שימוש ,מה אתם עושים ?

• משתמשים בשומר מסך
    • מכבים דרך הכפתור של המסך.
    • משתמשים במצב המתנה (אם קיים)
      0
    • כיבוי אוטומטי אחרי שעה
    • לא מכבים בכלל
      0
    • אחר /יותר מתשובה אחת
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

1.אז ככה מצב ההמתנה של המחשב שלי לא פועל יותר .ורציתי לדעת מה יותר כדאי.האם לשים את המחשב על שומר מסך או לכבות את המסך עם הכפתור.בוא נגיד לזמנים של חצי שעה ,שעה ,ו3 שעות.מה עדיף לדעתכם ?

2.האם יש נזק למסך אם אני מכבה אותו ומדליק אותו אחרי חצי שעה ? כמה פעמים ביום או שעדיף לחצי שעה להפעיל שומר מסך ?

3.האם במסכים כיום בכלל שווה להפעיל שומר מסך ?

תודה רבה למשיבים !

פורסם

כיבוי המסך מהכפתור גורם להתבלות של המסך במשך הזמן (אל תתפוס אותי במילה, זה גם יכול לקחת שנים )

השארת המסך דולק במשך שעות ארועות ללא שימוש גם תגרום לו להתבלות (מן הסתם, כי הוא עובד ) שלא לצורך

ולמה בדיוק מצב ההמתנה שבמחשב שלך לא עובד??

פורסם

[ltr]leaving a CRT monitor with the same image for long times (3 hours+) will cause the image to be burned to the monitor, this usually happens in servers' consules where the windows login screen is always on. when an image is burned, it can be seen even when the monitor shows a completly blank sceen. the electronic parts of the monitor hardly have any ware, the screen/tube is the major consern. and screen wise there is no diferance between standby and off, it doesn't show any image either way. the saver part in screen saver is that the image isn't constant (or completly solid black) so no image can be burn to the screen.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

לכבות לזמן קצר או להשתמש בשומר מסך ? הבנתי מהתשובה השנייה שעדיף לכבות לזמן מעל 3 שעות.או לשים כנראה שומר מסך.אך טרם קבלתי תשובה לשאלה הבסיסית מה עדיף לבריאותו של המסך.

חוץ מזה מה אתם  עושים במצב כזה ? עשיתי סקר למעלה.תשיבו בבקשה.

לגבי השאלה למה ההמתנה לא פועלת .עדכנתי עדכון של וינדוס שגורם לכך שההמתנה לא עובדת.לצערי אין לי פתרון לכך.

בכל מקרה תודה על תשובתכם עד כה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים