פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר הנה צירפתיזה לא תמונה מהמחשב שלי אבל מה שמסומן בכחול נשברכל הפינים בסדר אבל זה לא מגיבוניסיתי כבל אחר..דרך אגב, לי יש את היציאות של הIDE בצבע ירוק.. זה משנה משהו?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אם רק הפלסטיק נשבר, כמו שאמרו כאן, אין סיבה שלא תוכל להכניס את החיבור.לגבי הבעיה שלך בדיסק, אם אתה אומר שהחלפת כבל ועדיין הוא לא עובד, זה מבודד את האפשרויות שלך לדיסק או ללוח.אם התוכנה לא מצאה אף שגיאה בדיסק... אולי זה באמת בלוח. שווה בדיקה. נסה לחבר הארד דיסק אחר ותראה איך הוא נקלט. בכל מקרה, גם אם זה הלוח וגם אם זה ההארד דיסק, אמורה להיות לך אחריות על הרכיבים...בהצלחה.נדב.
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר הכבל נכנס אבל אי אפשר להדק אותו, מה שאומר שהוא לא נקלטשהדקתי אותו הפלסטיק הזה נשברטוב אני ינסה לברר עם זיגזג מה עושיםאני ישלח לבדיקה
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים סלח לי על השאלה אבל האם אתה בטוח שבביוס שני ה IDE הם ENABLED? הבנתי שבאיזה שהוא שלב הצלחת לחבר אבל לא עבד.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר מזאת אומרת?ואחרי שהחתיכה הזאת נשברה לא הצלחתי להדק את הכבל וזה לא נקלט
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מה מה מה?מה זאת אומרת להדק? אתה כולה צריך שהכבל יהיה במקום וייגע בפינים.....
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר אתה רוצה לבוא אלי לבית ולראות? לא יודע איך להסביר את זה.. כאילו אני שם את הכבל אבל הוא לא יושב טוב בגלל שחסר הפלסטיק הזה או משהו
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים אז תתפוס ביד אחת את הכבל צמוד ללוח אם, וביד שניה תשים דבק חם בצד איפה שאין את הפלסטיק, תחכה 10-20 שניות עד שזה יתיבש ותעזוב (: אבל אתה בטוח במאה אחוז שהבעיה היחידה זה התפיסה של הכבל ? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.