פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אני מחפש חנות למחשבים שתיהיה אמיניה שיש לה שירות מעולהואחריות כמה שנים וכמובן המחיר לא כזה גובהתודה מראש 888
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים זיגזאג נועה שירות מעולה ואחריות רחבהksp שירות מעולה אבל אין לי מושג איך זה הולך עם האחריות שם
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר זיגזאג נועה שירות מעולה ואחריות רחבהksp שירות מעולה אבל אין לי מושג איך זה הולך עם האחריות שם איפה נימצאת החנות זיגגזג?
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים www.zigzag2000.co.ilwww.noacomp.co.ilwww.com4u.co.ilhttps://www.lamir.co.il/home.htm
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אני ממליץ לקנות או בנועה או בזיגזג, והחנות של זיגזג נימצאת בנווה אפריים מונוסון
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים אני רכשתי גם מKSP גם מנועה מחשבים וגם מהפנדות והכי התרשמתי מנעה!KSP הכי פחות - שירות על הפנים!!!והפנדות היו בסדר אבל אצלם רכשתי דברים מאוד פשוטים שלט הצריכו שימוש באחריות ושירות!עצה שלי - נעה!
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים לי יש ניסיון טוב במחירים ובשירות (לפני ואחרי הקניה) ב-www.pc100.co.ilלגבי אייבורי, פנדה ו-KSP שמעתי סיפורים מלקוחות מאוד לא מרוצים.
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים נועה פאקינג יקרנים!www.logicpc.co.il הכי מקצועיים, רק תשבוחות שומעים מהם! יש להם מבחר רחב ביותר המחירים בהתאם והשירות מצויין.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים זיגזג מעולים נועה גם בכלל לא רעים KSP סבירים בהחלט יחסית למחיר הנמוך רק מאוד מאוד מקפידים על האחריות אז בלי משחקים ו O.C רצחניפנדה טוב רק מניסיון אישי אני לא ממליץ (תסתכל בחתימה שלי אני א.ש)
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים LOGICPC זה PCH לשעבר...נגד PCH היו תלנות, אפילו יש אחת ממני:הייתי צריך לרדוף אחריהם בשביל איזה רמקולים מחורבנים שקניתי! אחרי איזה חודש אני מרים אליהם טלפון והם אמרו שאין את הדגם אצל היבואן! הם מורחים אותי איזה עוד שבוע שבועיים ואז שולחים לי את זה! אם לא הייתי מתקשר לא הייתי מודע לזה! מחובתם להודיע על עיכובים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.