עבור לתוכן

אפשר לעשות את הזיכרון יותר מהיר?

Featured Replies

פורסם

יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר?

אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

התייעצת בפורום לפני שקנית את הכרטיס מסך? אם כבר משדרגים, עדיף קודם להחליף שילוש, אם הוא באמת עובד בsdram ולא בDDR - SDRAM, מה מבין השניים הוא מה שיש לך?

מה שאר המפרט?

יש אפשרות לעשות אוברקלוק - קשה לי להאמין שתצליח להמהיר בצורה שהיא קצת יותר מזניחה בזכרונות SDRAM, בDDR אולי כן.

פורסם

אני מריץ על פנטיום 3 עם 512 מ"ב SDRAM 133 כרטיס מסך MX 440 ועובד לא רע

אולי כדאי שתוסיף עוד 256 מ"ב זיכרון

פורסם

תעשה את מדריך הטוויקינג של PC-SPOT.co.il.

על פנטיום 2 זה יכול לחולל פלאים.

פורסם

אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס

נשמע לי שאתה מדבר על ההרדיסק, אין קשר בינו לבין הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

יש לי במחשב פנטיום 4 1.7 ולוח אם של אינטל שניהם לא מהירים ואמרתי שאין לי אפשרות לקנות כרטיס זיכרון

פורסם

הבעיה שלך זה חוסר בזיכרון

אם אין לך אפשרות להוסיף זיכרון לא תוכל לשפר

פורסם

SIMS2, זוועה. המשחק הזה יותר מפחיד מדום 3 :o

בכל מקרה, מישהו יודע כמה זכרון הוא תופס? כי נראה לי שמדובר בנבלה רצינית, אצלי על A64 2800 עם R9800PRO ו512 מגה, המשחק זז בצורה סבירה (כן, סבירה), ועדיין ניכרת

איטיות מסויימת פה ושם.

פורסם

תעשה את מדריך הטוויקינג של PC-SPOT.co.il.

על פנטיום 3 זה יכול לחולל פלאים.

פורסם
  • מחבר

טוב עם אין שום אפשרות אני יחכה עד חנוכה לקנות זיכרון תודה לכל מי שעזר

פורסם

אני מדדתי לסימס2 543 - כשהמשחק פעל זה היו בשימוש 831 מגה, ואחרי שסגרתי את התהליך היו בשימוש 288 מגה. מותקן לי ג'יגה.

סימס זה אחד המשחקים שכמות הזיכרון גדלה יחסית למה שאתה עושה שם, עם משפחה עם הרבה אנשים, בית גדול והרבה דברים בפנים המחשב תוכן! (דרך אגב, זה בדיוק כמו בסים סיטי 4, רק ששם זה היה קיצוני, משחק בין איזה שנתיים שבכלל לא היה מסתפק ב512 מגה).

פורסם

לעזאזל. זמן לקנות עוד חצי ג'יגה.

פורסם

חחח

זה הזמן להוסיף שהמספר שכתבתי מקודם כלל כנראה גם כמות לא מבוטלת של זיכרון וירטואלי, קשה לי להגיד כמה. חוץ מזה, שניצול הזיכרון במערכת משתנה לפי כמות הזיכרון שמותקנת. וגם, שהגעתי לשיא הזה כשבדקתי כל מני משפחות בבתים, בבית הכי גדול עם משפחה (יש בתים בלי משפחות) היה את השיא הזה. בסים סיטי 4 Maxis ייעצו לאנשים עם פחות מ512 מגה להשאר עם ערים קטנות, יכול להיות שבסימס2 הם יגידו משהו דומה (אל תקנו יותר מדי שיט - לא בדיוק הרוח הקפטיליסטית במיטבה, אבל נו...).

הגעתי למסקנה - במשחקים שדורשים משהו חוץ ממהירות תגובה ואצבע רגועה על ההדק, הכרטיס מסך הוא בד"כ לא הצוואר בקבוק.

פורסם

זה ברור אבל עוד יותר ברור שבמחשב למשחקים צריך להיות לפחות 1 ג"ב זיכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים