פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכלאיך אני עושה כזה דבר?!?!
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מדפיסים תמונה על דף, גוזרים את תוכן התמונה (מכינים שבלונה - עדיף מבריסטול או משהו קשיח ולא סתם נייר) מדביקים על המארז, מרססים בספרי צבע.. ומורידים את השבלונה (:
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אממ יש שתי דרכים .1. כמו שואטוס אמר שזה לגזור שבלונה ולרסס עם ספריי , היא מומלצת לציורים פשוטים סדרך כלל בעלי גון צבעים של צבע אחד או שניים .2. לצייר עם צבעי שמן על המארז , לזה דרושים כישורים מיוחדים כמו לדעת לצייר טוב . הדרך הזאתי היא בדרך כלל הקשה יותר אך כמובן התוצאות יוצאות הרבה יותר טובות .
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר וציור על פרספקס?איזה צבעים יחזיקו טוב?ואל תדאגו בקשר לכישרוןלאחותי יש יד טובה לציורים....[=
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אני מת לצבוע את המארז שלי , מה זה מת אני משתגע , אני רוצה להוציא את כל הפנאלים של המארז , הצדדים אני יכול ומקדימה אני יכול , אבל אני לא יכול להוציא את הגג , יש שם כאילו ברגים מיוחדים עם חור באמצע ואני פשוט לא יכול להוציא :'(
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים וציור על פרספקס?איזה צבעים יחזיקו טוב?ואל תדאגו בקשר לכישרוןלאחותי יש יד טובה לציורים....[=על פרספקט יותר מומלץ לעשות חריטה, בערך חצי מעובי הפרפסקט חורטים (חופרים ;D) ובתחתית המארז ממקמים תאורה והחריטה זוהרת (: יש המון מדריכים רק צריך לחפש
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים על פרספקס אפשר לצייר עם צבעי שמן אני מת לצבוע את המארז שלי , מה זה מת אני משתגע , אני רוצה להוציא את כל הפנאלים של המארז , הצדדים אני יכול ומקדימה אני יכול , אבל אני לא יכול להוציא את הגג , יש שם כאילו ברגים מיוחדים עם חור באמצע ואני פשוט לא יכול להוציא :'(אם אתה רוצה לברר משהו אתה מוזמן לפתוח דיון משלך , זה לא מכובד לגנוב דיונים
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים נכון אתה צודק לאחותך באמת יש יד טובה ;Dלא סתם אני צוחקתעשה כמו שאני עשיתי (עוד מעט אני יעלה לכם תמונות יצא יפה)תקח מכחול דק וצבעי אקריליקאבל לפני תצייר עם עיפרון ואז תעבור על הקווים
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר א .תודה על העצה ואני אחכה לראות איך יצא לךב. אם תגיד על אחותי עוד מילה אחת אני אמצא איפה אתה גר ואני אדאג שלך לא יהיו את שתי הידיים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.