עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חיבורי tv out וDVI לטלווזיה .-ריכוז שאלות

Featured Replies

פורסם

אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש.

1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ?

2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים  אם בכלל דרך הtv out ?

3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ?

4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ?

5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש לציין היא עד 640*800 .השאלה איך הטלווזיה מתייחסת לחיבור DVI ?

תודה רבה למשיבים וגמר חתימה טובה.

פורסם

1. כמובן שזה תלוי בכרטיס - לי ב-Ti4200 ו-TNT2 דרך ה-TV-OUT (ה-Ti בעל שבב VIVO) טקסט וסתם ווינדוס רואים די מטושטש.

2. סרטים אפשר לראות, זה ממש לא מפריע, האיכות אומנם לא איכות דיוידי - למרות שאולי המקור כן, אבל זה עדיין נחמד  :)

3. אני משתמש ב-TV-out של ה-Ti הנ"ל כבר המון-המון זמן. בכרטיס שלי לפחות יש שבב נוסף על הכרטיס שאחראי לפחות על קידוד ה-VideoIn, לגבי ה-Out יכול להיות שזה נעשה בכרטיס - בכל מקרה, כל העניין נשמע מופרח, TVout הוא חלק בילתי נפרד מכרטיסי מסך והמון אנשים משתמשים באופציה הזו.

4. בעבר אמרו שזה נכון, גם ב-3D דרך ה-VGA/DVI, היום אני לא בטוח, ההבדל בטוח לא שמיים וארץ.

5. האיכות שתראה על הטלוויזיה כמובן תלויה באיכות הטלוויזיה עצמה, אצלי על הטלוויזיה רואים באיכות מעולה (סרטים, טקסט בווינדוס - משחקים לא ניסיתי)) דרך ה-VGA, וה-DVI אף אמור להיות יותר איכותי. לגבי מה הרזולוציה של הטלוויזיה, אתה יכול לחפש בגוגל את הדגם המדויק שלה.

אין בעד מה וגמר חתימה טובה  ;)

פורסם
  • מחבר
:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.