עבור לתוכן

חיבורי tv out וDVI לטלווזיה .-ריכוז שאלות

Featured Replies

פורסם

אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש.

1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ?

2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים  אם בכלל דרך הtv out ?

3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ?

4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ?

5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש לציין היא עד 640*800 .השאלה איך הטלווזיה מתייחסת לחיבור DVI ?

תודה רבה למשיבים וגמר חתימה טובה.

פורסם

1. כמובן שזה תלוי בכרטיס - לי ב-Ti4200 ו-TNT2 דרך ה-TV-OUT (ה-Ti בעל שבב VIVO) טקסט וסתם ווינדוס רואים די מטושטש.

2. סרטים אפשר לראות, זה ממש לא מפריע, האיכות אומנם לא איכות דיוידי - למרות שאולי המקור כן, אבל זה עדיין נחמד  :)

3. אני משתמש ב-TV-out של ה-Ti הנ"ל כבר המון-המון זמן. בכרטיס שלי לפחות יש שבב נוסף על הכרטיס שאחראי לפחות על קידוד ה-VideoIn, לגבי ה-Out יכול להיות שזה נעשה בכרטיס - בכל מקרה, כל העניין נשמע מופרח, TVout הוא חלק בילתי נפרד מכרטיסי מסך והמון אנשים משתמשים באופציה הזו.

4. בעבר אמרו שזה נכון, גם ב-3D דרך ה-VGA/DVI, היום אני לא בטוח, ההבדל בטוח לא שמיים וארץ.

5. האיכות שתראה על הטלוויזיה כמובן תלויה באיכות הטלוויזיה עצמה, אצלי על הטלוויזיה רואים באיכות מעולה (סרטים, טקסט בווינדוס - משחקים לא ניסיתי)) דרך ה-VGA, וה-DVI אף אמור להיות יותר איכותי. לגבי מה הרזולוציה של הטלוויזיה, אתה יכול לחפש בגוגל את הדגם המדויק שלה.

אין בעד מה וגמר חתימה טובה  ;)

פורסם
  • מחבר
:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים