פורסם 2002 במאי 2523 שנים שלוםאני לא בדיוק יודע איך להגיד את הבעיה שיש לי , אבל מאז שעברתי להרקולס טי500 יש לי בעיה עם ה"אפקט|" עשן במשחקיםלמשל שאני משחק אנריל טורנמנט , מתי שאני יורה 6 רימונים (עם הרוקט) הם מוציאים מעין עשן כזה אבל הוא ממש לא נראה טוה , הוא ירוק כמעט לגמריאותו הדבר קורה לי עם המשחקי גדי נייט 2 , מתי שאני יורה על עצם כל שהוא העשן שנוצא סגול לגמרי וממש לא מציאותייש לי את הדרייברים 23.11תודה
פורסם 2002 במאי 2523 שנים שמע אחי גם אצלי העשן ירוק באנריל אני משתמש ב Geforce 2 mx200 כנראה זה בגלל שהמשחק היה ישן ואז עוד לא היו אפקטים ריאליסטים במיוחד בנוגע למשחק השני אני לא יודע. לזה התכוונת נכון?
פורסם 2002 במאי 2523 שנים תעלה את הרמ הגרפית ל32bitזה יסדר אתזה כבר כי גם לי זה היה ככהאויי שכחתי איזה כיף לכתוב בפורומים.... חכו חכו שאני אתפוס את הפורץ הזה!
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר אני משווה את זה עם הוודוו הישן שלי , שם זה לא קרהוהוודוו גם עבד על 16 ביט אבל אני אנסה לעבור ל32 ונראה אם זה יעזורתודה
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר כן , ככה זה בערך נראה אצלי , רק שזה אפילו קצת יותר חמור , יש הרבה יותר ירוק
פורסם 2002 במאי 2523 שנים אני חושב שכולנו מסכימים שאנריל טורנמנט הוא פשוט בנוי לVOODOO וכל כרטיס אחר ממנו לא עובד איתו בצורה הכי הכי טובה :-/
פורסם 2002 במאי 2523 שנים אני חושב שכולנו מסכימים שאנריל טורנמנט הוא פשוט בנוי לVOODOO וכל כרטיס אחר ממנו לא עובד איתו בצורה הכי הכי טובה :-/ לא, לא כולנו מסכימים. אצלי הוא פועל נהדר, עם GTS. קובי -
פורסם 2002 במאי 2523 שנים אני חושב שכולנו מסכימים שאנריל טורנמנט הוא פשוט בנוי לVOODOO וכל כרטיס אחר ממנו לא עובד איתו בצורה הכי הכי טובה :-/ לא, לא כולנו מסכימים. אצלי הוא פועל נהדר, עם GTS. קובי - התכוונתי שהוא מנצל הכי טוב את הGLIDE, ואת הDIRECT3D והOPENGL פחות טוב... (המשחק לדעתי עדיין נראה יותר טוב בוודו הישן שלי, בזמנו, מאשר עם כרטיסי NVIDIA כיום...)
פורסם 2002 במאי 2523 שנים מחבר מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה GLIDE. Open GL וDIRECT3D?מה השוני בניהם?אלו שפות תיכנות של משחקים?אם כן אז את אנריל כתבו 3 פעמים ויש בחירה באיזו שיטה לשחק?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.