עבור לתוכן

Win XP קופא

Featured Replies

פורסם

מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.

פורסם

תבדוק בMsconfig איזה תוכנות רצות בתחילת המחשב ותראה אולי משהו לא צריך להיות..

עוד דבר שיכול לגרום לכך שהTaskbar יתקע זה אם המחשב מחשב כתובת IP אבל זה רק בתחילת המחשב ולא צריך לקרות חוץ מהרגע שהWindows עולה אבל בכל מקרה תן לכרטיס רשת שלך IP כדי שלא יחפש.

פורסם

"שיחזור מערכת" ??

התקנת SP2 והסרת ?. לא חושב שזה עושה טוב למערכת. למה הסרת את העדכון ?

אני לא משתמש בשחזור מערכת כי הרבה פעמים הוא מאחזר כמעט או חלק או דומה ומשאיר אותך עם מערכת דפוקה.

פורסם
  • מחבר

"שיחזור מערכת" ??

התקנת SP2 והסרת ?. לא חושב שזה עושה טוב למערכת. למה הסרת את העדכון ?

אני לא משתמש בשחזור מערכת כי הרבה פעמים הוא מאחזר כמעט או חלק או דומה ומשאיר אותך עם מערכת דפוקה.

הסרתי את העידכון בגלל שחשבתי שאולי הוא גורם לבעייה אבל זה לא..בכל מקרה אני כרגע עם sp2, אין שום דבר חדש ב msconfig והכרטיס רשת מחפש כתובת באופן אוטומטי.

נראה לי שה IE גורם לבעיה כי זה קורה רק שהוא עובד ברקע.

פורסם

בעיה מוכרת וישנה (אפילו ישנה מאד, בתחילת דרכו של ה-WIN XP), אבל אם אני לא טועה עדכון של ה-IE פתר את הבעיה מתישהוא.

אתה אומר שיש לך SP2 אז זה קצת מוזר הסיפור.

פורסם
  • מחבר

מה שנראה יותר מוזר זה שiexplore.exe מופיע בtaskmanager וגוזל המון זיכרון אפילו שרק חלון אחד פתוח.

פורסם

^ תעבור לאוונט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים