עבור לתוכן

נורטון מאיט את המחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי נורטון 2005 ורציתי לדעת אם זה מאיט את המחשב או אינטרנט (אימיול).. תודה

פורסם

הנורטון כן מאיט את המחשב מכיוון שהוא תופס הרבה משאבי מערכת. לגבי האינטרנט שאני לא חושב שהוא מאיט אותו ואם כן אז בצורה מזערית

פורסם

הנורטון 2005 דורש יותר משאבי מערכת מכל הגרסאות הקודמות, ונראה לי שאפשר להגיד אפילו מכל הגרסאות הקודמות יחד :-X

לגרסה 2005 יש תוספת חדשה, הגנה מתולעים - התוכנה פשוט שואלת אותך האם לאפשר גישה לתוכנה שהיא חושדת בה לאינטרנט או לא

פורסם

עבור לקספרסקי (או בכינויו קריספי! ;D)

אנטיוירוס מצויין וקליל מבחינת משאבים..

יש גם גירסא מאוד נחמדה של אנטיוירוס בשם nod32 גם הוא קליל ונוח, במידה ואתה מעוניין לקנות אותו דרך האתר לא תיהיה בעיה, אך במידה ואתה פושע קרימינל מסוכן שמוריד דברים בחינם מהאינטרנט תיהיה לך בעיה למצוא גירסא מעודכנת שתעבוד..

פורסם

לנורטון יש גירסה לאירגונים (Corporate Edition), אם אתה יכול, תשתמש בה. היא נחשבת לגירסה הדורשת הכי פחות משאבים.

אתה צריך רק את ה Client. אני משתמש בה והיא מצוינת. גירסה 9 היא האחרונה.

פורסם

לנורטון יש גירסה לאירגונים (Corporate Edition), אם אתה יכול, תשתמש בה. היא נחשבת לגירסה הדורשת הכי פחות משאבים.

אתה צריך רק את ה Client. אני משתמש בה והיא מצוינת. גירסה 9 היא האחרונה.

מחזק את דבריך!

הורדתי את זה לפני שנה וזה פשוט מעולה...

אבל כנראה אני עובר לחלונות SP2 ואז אני ימחק את הפייר וול ואת הנורטון CE שהייתי אתם עד הלום חח...

פורסם

אני התקנתי על 3 המחשבים שלי בבית Nav2004 מרוב שNAV הייתה כבדה החלפתי לNAV2003. גם היא הכבידה אבל לא כמו 2004

כולם דיברו פה בפורום על Kaspersky אז חשבתי למה לא לנסות אותה! וטוב שניסתי אותה. מחשב אחד נקי מוירוסים ושתי המחשבים שהיה להם Nav2003 מעדוכן לא מצא במחשב אחד 7וירוסים ובמחשב שני 5 וירוסים..

עזוב אותך מNav תתקין Kaspersky. יש Trial של 30 יום לפני קניה. נסה אותו לפני שאתה קונה.

פורסם

כולם דיברו פה בפורום על Kaspersky אז חשבתי למה לא לנסות אותה! וטוב שניסתי אותה. מחשב אחד נקי מוירוסים ושתי המחשבים שהיה להם Nav2003 מעדוכן לא מצא במחשב אחד 7וירוסים ובמחשב שני 5 וירוסים..

אני לא בטוח שאפשר להשוות את גרסא 2003 של NAV לגרסא האחרונה של קספרסקי, למרות שעשית את העדכונים

מערכת סריקת הוירוסים שונה ומשוכללת הרבה יותר בגרסא 2005

עכשיו התקנתי את 2005 והוא מצא לי סוסים שהקספר וה 2003 לא מצאו לי.

עכשיו אני לא יודע אם זה בגלל הבדיקה שהוא עשה או בגלל שרוקנתי את ה CACHE של ה IE אבל האינטרנט פתאום טס לי!!!

באמת אני לא מגזים פי 10 יותר מהיר

כאילו התקנתי מחדש את ווינדואוס או משהו כזה...

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים