פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים שלום !!!אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך...עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים...הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר???(המון שאלות)נ.באני יעלה תמונה מחר...
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים בקר זה צ'יפ .....רכיב אלקטרוני . אתה אמור לחפש צ'יפ שחור מרובע עליו יהיו רשומים מספרים , לרוב זה HD44XXX , בקר כזה יכול לעבוד דרך החיבור הסיראלי . אני הייתי מהמר שאין ברדיו כזהבקר ושזה סתם צג אבל אתה תמיד מוזמן לבדוק ולעדכן אותנו
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר אהה סבבה אז הוא אמור להיות כבר ביחד עם המסך זאת אומרת שאם אין אז לזרוק לפח...?!תודה רבה לך!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר תגידו אתם יכולים לתת לי דוגמאות של מכשירים חשמליים שמהם ניתן להוציא LCD עם בקר...ואם יש גם תמונה של מסך LCD עם בקר אני ישמח פשוט אני רוצה לדעת איפה כתוב עליו שיש לו בקר כי במסך שיש לי לא מצאתי את הקוד של הבקר HD44XXX
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים ה XXX מסמלים מספרים ....... לדוגמא HD44780 או משהו כזה ......כאלה צגים עובדים דרך החיבור הפארלי. אני יודע שיש במכשירי טלפון ציבוריים האלה עם הטלכרט צגים שמתאימים .אני לא ידוע במה בידיוק יש , אתה צריך פשוט לבדוק .
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר כן הבנתי את הקטע של הXXX טוב נלך לפרק טלפון ציבורי... טוב אם מישהו מכיר עוד מכשירים שישתף אותי במידע!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.