עבור לתוכן

בעיה עם ה GEFORCE FX החדש שלי

Featured Replies

פורסם

קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?

פורסם

כן , כנראה עבדו עליך

איפה קנית ?( שנדע לא הלתקרב לחנות הזאת)

תראה בעיקרון עבדו עליך דפקו אותך עם הגירסה החלשה של הכרטיס, בעיקרון הכרטיס עצמו חלש מאוד מכתחילה

אבל אותך דפקו עם כרטיס פי 2 יותר חלש.

רוץ לחנות כבר מחר ותגיד להם שיביאו לך אחד חדש

ועם אפשר לינק לכרטיס שקנית (באתר של החנות אולי במקרה קנית את המוחלש ולא ידעת )

וחבל מאוד שלא קראת את המדריך שלי , עם הייתה קורא אז הייתה יודע שחבל בכלל לקנות את הכרטיס הזה.

פורסם

זכותך להחליף לכרטיס ששילמת עבורו.

באמת תביא לינק

פורסם
  • מחבר

אז ככה: קניתי ב KSP בחיפה הנא הלינק www.ksp.co.il

שם במחירון חלקים יש כרטיס מסך של חברת PINE  XFX FX 5500 128MB TV

והנא הלינק לכרטיס מסך באתר של היצרן http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA

זה בטוח זה כי יש שם רק עוד 5500 אחר והוא 256MB

בכל מקרה גם על הקופסא של הכרטיס רשום דברים אחרים מאשר שכתוב לי בתוכנה אז אולי התוכנה טועה?

ואיך אני משנה את ה Max AGP Rate מ 1X? הכרטיס שלי תומך ב 4X ואני די בטוח שהלוח אם שלי תומך ביותר מ 1X הנא הלינק http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=21

אז אם מישהו יכול בבקשה לבדוק אם באמת עבדו עליי ןמה אני יכול לעשות?

* עכשיו שאני מסתכל גם באתר אז ה כרטיס שנתנו לי הרבה יותר קטן מאשר באתר

פורסם

AGP 1X ??? לא נראה לי שיש דבר כזה

הכרטיס תומך עד 8X ,ולפי הלינק שהבאת הלוח תומך ב 2X/4X ,את זה בטוח ניתן להגדיר בביוס

לא עבדו עלייך באתר של KSP הם לא רשמו שזה 128BIT אז אתה לא יכול להגיד שלא קיבלת מה ששילמת עליו

שנית גם באתר של XFX לא רשום שהוא 128BIT , אלא רשום True 128bit studio precision color שזה דבר שונה

עריכה : לא הבנתי איך אתה בכלל משווה תכרטיס לגודל של התמונה באתר

התמונה שם קטנה מאוד

פורסם
  • מחבר

נכון לא רשום ב KSP שזה 128BIT אבל הכרטיס היחידי שיש באתר שהוא 5500 הוא נראה שונה לגמרי משלי.

גם הקופסא שונה. הכרטיס שקיבלתי קטן הרבה יותר מה MX שהיה לי אפילו והוא בערך בגודל של ה 5200 שיש שם באתר. בקשר ל AGP: כן אני יודע שהלוח אם שלי תומך אבל משום מה ב דרייברים של NVIDIA באפשרות AGP SETTINGS המקיסום AGP RATE של הכרטיס הוא 4X ושל ה CHIPSET הוא משום מה 1X ואני לא יכול להעלות את זה יותר ואם אני זוכר טוב אז ב MX היה לי על 2X אולי אני צריך להתקין מחדש את הדרייברים של VIA?

פורסם

אל תסמוך יותר מדי על התמונות באתר לא בטוח שהם מעודכנות אפילו אפשרי שהם של כרטיס אחר

אני מניח שהקופסה שבאה אם הכרטיס נראית כמו בתמונה שצירפתי

תתקין מחדש תדרייבר של הציפסט,אבל יש לזכור שזה גם קשור להגדרות AGP בביוס

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק זאת האריזה. אז אני מניח שנפלתי הפעם בקנייה ואין מה לעשות :( דווקא אחרי שהשקעתי הרבה מאמצים בלעשות סקר בכל החנויות. תודה בכל מקרה על העזרה שלכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים