פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים why drink and drive when you can smok and fly ;Dסתם סתם.. תתחדש **עריכה* לא נגלה לה לה לה
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לכבוד היום הולדת אולי יש איזה הנחה בחנות? או לפחות בדוכן פאלפלים? אוי ושחכתי מזל טוב. :jump:
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לא ממש יומולדת ...אם תראו משאיות עם נגררות בכבישים , חפשו על הפגוש הקידמי הטבעה של הראש שלי , אולי איזו חתיכה מהארמני שמש שלי תקועה בזוית בפילטר של האוויר ...
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים שתי שאלות,זה פבל מזיגזג?... ???ולמה לשמור בסוד (המבין יבין) יש לו אוטו חדש? הוא התחתן ? או סתם יומולדת?
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים אימצתי לחיקי יבצול יבוסי אסלי בעל נטיות אובדניות והצלחתי לשכנע אותו לא לשים קץ לחייו . פעולה זו נחשבת למסוכנת ביותר , מעולם לא תועד מקרה שמישהו בא במגע עם יבצול יבוסי ושרד לספר ... על כך חברי הפורום מברכים אותי . תודה לכולם מקרב לב . אתם חשובים לי .
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים קח מספר כפרהאני יודע עליך הכל...אין לי בעיה לחשוף בפני משתמשי הפורום את סודותיך...(רק 3 אנשים בפורום יודעים על מה אני מדבר..)
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים יש לנו פה ת'רד בן שני עמודים (והמספר עוד יגדל, אני בטוח) שלא מדבר על שומדבר וכנראה גם לא מעניין אף אחד פרט לשלושה אנשים שמבינים את הבדיחה הפרטית הזאת...רק אני מבין שמשהו לא בסדר פה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.