פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אהלןאמא של חבר שלי רוצה מערכת שמיעה לסלוןצריך רמקולים (2.0 מעץ הגבוהים), רסיבר, קומפקט דיסק....תחלקו אתם את המחיר רק שזה יצא טוב... יעני לא להביא רמקולים הכי טובים בעולם ורסיבר שלא יתן איכות ווליום.... וגם לא להיפך...אני משער שאם תביאו משהו ממש ממש פצצתי יהיה אפשר להגיע ל 8K-9K גגגגג
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מה גודל החדר? מהם סוגי המוסיקה? מדובר במערכת סטיראו (לא ק"ב) בלבד?יד-שניה יאפשר לכם להשיג רכיבים טובים יותר במסגרת התקציב, "חוק" שקיים כמעט בכל תחום.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר זה רק למוזיקה.............החדר............אני הייתי אומר 4 על 5 בערךךךךךסוג מוזיקה........כל מיני סוגים אבל בעיקר קלאסית....עדיף חדש....... כי לא יהיה מושג מה לקנות אם זה משומש
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים בשביל זה יש אותנו אני תאמת לא הכי מבין בעולם במערכות רמקולים כאלה אבל אני מאמין שFkl0ster ואנשים אחרים מבינים בזה מאוד ויוכלו לעזור לך בבחירת חלקים מעולים
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים קומפקט דיסק בסיסי של Rotel/NAD/Cambridge Audioמגבר משולב בסיסי של אותן החברות...עם קצת מאמץ יכנסו לתקציב גם Arcam/Audio Analogueרמקול מדפי Triangle Comete/Epos M12.2/System Audio SA500שים לב: אלו לא השילובים היחידים בתקציב הזה, נהפוכו. זוהי המלצתי האישית מרכיבים שלדעתי נותנים את ה-best bang for the buck. חובה לשמוע כמה שיותר שילובים לפני החלטה...
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר איפה אני אמצא בירושלים חנות שתתן לי לשמוע רמקולים חוץ מחנות חשמל שאין לה שום מכשיר נורמלי........איזה דגם של מגבר אתה ממליץ?
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אצל אלגזי בהוד השרון תוכל לשמוע קיימברידג', ארקאם ואני מאמין שגם אפוס ונאד.אצל אייל פור מאודיו פידליטי תוכל לשמוע טריאנגל וסיסטם אודיו, כמו גם קיימברידג' ואודיו אנאלוג.אני חושב שלמערכת בתקציב כזה, האודיו אנאלוג פוצ'יני הוא המגבר הטוב ביותר ששמעתי עד כה.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר ולגבי מחירים..........כמה אתה משער שזה יצא?וכמה כל רכיב בערך שווה כדי שלא יעבדו עלינו
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים הייהמערכת בשביל אמא שלילא חייב רמקולים עמודים , אפשר גם קופסאשמעתי בחנות אלקטרוניקה רמקולים קופסא של KEF והם היו יותר טובים מכל העמודים שם ...
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים קומפקט דיסק סביבות 2000-2500 כנ"ל מגברים בסיסיים של אותן החברות. ארקאם ואודיו אנאלוג יעלו כ-4000-4500. רמקולים מדפיים שציינתי כ-4500 ש"ח. הסיסטם אודיו זול יותר משמעותית בהתחשב שקודמו עלה כ-2500 ש"ח אם כי אין בידי את מחירו המדויק. שילובו עם אודיו אנאלוג פוצ'יני ונגן NAD בסיסי יכנס לתקציב.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לא קצת מוגזם 2500 בשביל קומפקט דיסק?מה עדיף קומפקט דיסק או דיווידי? (בגלל שהמערכת היא בשביל שמיעת מוזיקה יש לקומפקט דיסק יתרון?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.