עבור לתוכן

זקוק למערכת שמיעה ביתית תקציב - 7K

Featured Replies

פורסם

אהלן

אמא של חבר שלי רוצה מערכת שמיעה לסלון

צריך רמקולים (2.0 מעץ הגבוהים), רסיבר, קומפקט דיסק....

תחלקו אתם את המחיר רק שזה יצא טוב... יעני לא להביא רמקולים הכי טובים בעולם ורסיבר שלא יתן איכות ווליום.... וגם לא להיפך...

אני משער שאם תביאו משהו ממש ממש פצצתי יהיה אפשר להגיע ל 8K-9K גגגגג

פורסם

חייב להיות חדש או שיד שניה בא בחשבון?

פורסם
  • מחבר

למה יד שניה התקציב לא מספיק?

פורסם

מה גודל החדר? מהם סוגי המוסיקה? מדובר במערכת סטיראו (לא ק"ב) בלבד?

יד-שניה יאפשר לכם להשיג רכיבים טובים יותר במסגרת התקציב, "חוק" שקיים כמעט בכל תחום.

פורסם
  • מחבר

זה רק למוזיקה.............

החדר............

אני הייתי אומר 4 על 5 בערךךךךך

סוג מוזיקה........

כל מיני סוגים אבל בעיקר קלאסית....

עדיף חדש....... כי לא יהיה מושג מה לקנות אם זה משומש

פורסם

בשביל זה יש אותנו :)

אני תאמת לא הכי מבין בעולם במערכות רמקולים כאלה אבל אני מאמין שFkl0ster ואנשים אחרים מבינים בזה מאוד ויוכלו לעזור לך בבחירת חלקים מעולים

פורסם

קומפקט דיסק בסיסי של Rotel/NAD/Cambridge Audio

מגבר משולב בסיסי של אותן החברות...עם קצת מאמץ יכנסו לתקציב גם Arcam/Audio Analogue

רמקול מדפי Triangle Comete/Epos M12.2/System Audio SA500

שים לב: אלו לא השילובים היחידים בתקציב הזה, נהפוכו. זוהי המלצתי האישית מרכיבים שלדעתי נותנים את ה-best bang for the buck. חובה לשמוע כמה שיותר שילובים לפני החלטה...

פורסם
  • מחבר

איפה אני אמצא בירושלים חנות שתתן לי לשמוע רמקולים חוץ מחנות חשמל שאין לה שום מכשיר נורמלי........

איזה דגם של מגבר אתה ממליץ?

פורסם

אצל אלגזי בהוד השרון תוכל לשמוע קיימברידג', ארקאם ואני מאמין שגם אפוס ונאד.

אצל אייל פור מאודיו פידליטי תוכל לשמוע טריאנגל וסיסטם אודיו, כמו גם קיימברידג' ואודיו אנאלוג.

אני חושב שלמערכת בתקציב כזה, האודיו אנאלוג פוצ'יני הוא המגבר הטוב ביותר ששמעתי עד כה.

פורסם
  • מחבר

ולגבי מחירים..........

כמה אתה משער שזה יצא?

וכמה כל רכיב בערך שווה כדי שלא יעבדו עלינו

פורסם

היי

המערכת בשביל אמא שלי

לא חייב רמקולים עמודים , אפשר גם קופסא

שמעתי בחנות אלקטרוניקה רמקולים קופסא של KEF והם היו יותר טובים מכל העמודים שם ...

פורסם

קומפקט דיסק סביבות 2000-2500 כנ"ל מגברים בסיסיים של אותן החברות. ארקאם ואודיו אנאלוג יעלו כ-4000-4500. רמקולים מדפיים שציינתי כ-4500 ש"ח. הסיסטם אודיו זול יותר משמעותית בהתחשב שקודמו עלה כ-2500 ש"ח אם כי אין בידי את מחירו המדויק. שילובו עם אודיו אנאלוג פוצ'יני ונגן NAD בסיסי יכנס לתקציב.

פורסם
  • מחבר

שמת לב שהגעת ליותר מ10K?

פורסם

לא קצת מוגזם 2500 בשביל קומפקט דיסק?

מה עדיף קומפקט דיסק או דיווידי? (בגלל שהמערכת היא בשביל שמיעת מוזיקה יש לקומפקט דיסק יתרון?)

פורסם

אם זה כבר גבולי, אז כדאי באמת לחסוך בקומפאקט דיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים