עבור לתוכן

אוברקלוק לפנטיום 4 2.4 533MHZ באס

Featured Replies

פורסם

המפרט למטה בחתימה

הטמ"פ של המחשב במנוחה

לוח - 33

מעבד - 35

קירור אינטל + 3 מאוררים 80 מילימטר( 2 מכניסים 1 מוציא).

FSB133

מכפלה 18

בעיקרון אני רוצה להגיע ל2600MHZ עם מה שיש לי.

כלומר להעלות את הFSB ל144.

אפשרי?

דרך אגב שינוי כזה יביא לתוספת של 22MHZ לזכרון (11*2), האם זה מסוכן לזכרון כמו שלי?

מה אתם אומרים?

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אני אומר תעלה את המתח של המעבד ל1.55 ותעלה את הבאס לל155 , שלפי המפרט שלך האוברקלוק הזה לא צריך להוות בעיה , אני אומר שאם המעבד לא מגביל , המערכת שלך צריכה להגיע בכיף ל3.0GHZ...(166באס...)

ואז אתה נשאר שם ויש לך ביצועים מעולים.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הזכרון יעמוד בכזה OC...

אני רוצה לדעת לאיזה OC אני יכול להגיע בלי שום תוספת קירור...

פורסם

זיכרון PC2700 עובד במצב "רגיל" (סטוק) על באס 166 ככה שלא תיהיה שום בעיה

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע..

הבעיה היא שכשאני מעלה את הFSB גם המעבד וגם הזכרון עולים.

ואני לא כ"כ מבין בכל הפונקציות של האוברקלוק.

זה יהיה ממש נהדר להפוך את היחס בין המעבד לזכרון ל-1:1.

הבעיה, כמו שאמרתי היא שברגע שאני מעלה את הFSB גם הזכרון עולה.

בעבר פתחתי תארד על אוברקלוק רק למעבד אבל לא ממש ענו לי.

אולי אני צריך להעביר את הזכרון קודם ל266MHZ שיהיה שווה ל133FSB, ואז ברגע שאני אעלה את הFSB אני אעשה לזכרון "אוברקלוק" (כי הוא מסוגל לעמוד ב166). זה נכון? (אני משער)..

תודה!

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אז זה נכון.

תעביר את היחס ל 1:1.

אז הזכרון יעבוד ב 133. ואז תוכל להעלות את הבאס בכיף עד 166 וזה עדיין לא יחשב לא"ק לזיכורן כי הוא יעבוד במהירות הסטוק שלו...

רק תשמור טוב טוב על הטמפ'.....

פורסם
  • מחבר

יופי אז עכשיו אני יודע איך לעשות.

אבל סביר מאוד להניח שאני לא אוכל להגיע לכמעט 3000MHZ עם קירור סטוק ו3 80MM, למרות שהטמפ' דיי טובות למעבד כמו שלי.

לאיזה טמפ' אני יכול להגיע?

פורסם

תסתכל בסטיקי בראש הפורום

פורסם

אתה יכול לעבור בהרבה את ה-3000...

לי יש מעבד כמו שלך, אבל עם לוח אם די ישן של ג'יגהבייט, שלא מתאים ל200MHZ FSB, והגעתי איתו ל-3200 (180MHZ FSB) על קירור מקורי, עם העלאה קטנה של המתח ל-1.6V.

חוץ מזה שאצלי הטמפ' במנוחה בלי האוברקלוק היא 39-40 מעלות... אז לא השארתי את המערכת באוברקלוק הרבה זמן (עד שיהיה לי קירור יותר חזק).

יש לי גם זכרונות PC2700, אבל של ווינבונד, והגעתי איתם ל-420MHZ בערך (לא ניסיתי יותר), ככה שבמקרה שלי הם לא היו הגורם המקביל.

שורה תחתונה - להעלות ל-166MHZ FSB אפשר בלי שינוי של המתח בכלל, ובלי שינוי של מהירות הזכרונות, אז אין לך מה לפחד בכלל, במיוחד כשהטמפ' מנוחה שלך נמוכות יחסית.

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי לעשות את האוברקלוק..

העלתי לFSB של 167 כדי לעבור את ה3000.

טמפ המעבד במנוחה - 36-40.

מעבד במאמץ - 45-46. כשאני כותב מאמץ הכוונה היא ששיחקתי נייד פור ספיד אנדרגראונד 20 דקות בערך..האם זה מאמץ?

טמפ הלוח - כמעט ללא שינוי 32-33 במנוחה ומאמץ.

מה אתם אומרים?

בעיה מוזרה שהתעוררה לאחר ביצוע האוברקלוק היא שהוינדוס לא מזהה את כרטיס הקול המובנה משום מה..למרות שבביוס הוא על Auto.

עריכה: החזרתי למצב בלי OC, והכרטיס קול חזר לתפקד..ככה שזאת הסיבה שהכרטיס קול לא פועל. ברגע זה אני מוותר על הOC מסיבה זאת.

מישהו יודע מה יכולה להיו הסיבה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אנשים סליחה על ההקפצה אבל זה ממש חשוב לי.

כמו שאתם רואים בהודעה הקודמת הOC ל-3000MHZ לא גורם למעד להתחמם יותר מידי במאמץ, ובכלל במנוחה המצב עולה בטמפ' בודדות.

לכן אני יכול להשאר עם הOC הזה.

הבעיה כמו שכתבתי היא שהOC גורם מסיבה כלשהי לזה שהוינדוס לא מזהה את כרטיס הקול המובנה, ואין לי מושג למה זה קורה.

אולי צריך לנעול משהו לפני?

מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיה?

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה לא העלת בכלל מתח ?

כי יש לי אותו מעבד ...וב- 155 באס זה לא רוצה לעלות ...אולי לנסות עוד פעם ? כי ניסיתי רק פעם אחת

פורסם
  • מחבר

כן בלי העלת מתח, אני פשוט רוצה להפוך את היחס בין הזכרון למעבד ל1:1, FSB133(533) מול DDR333 בדואל = 666.

זה נותן לי וגם הטמפ' במאמץ לא יותר מידי רצינית שלא נדבר על מנוחה שזה תוספת של טמפ' בודדות.

לכן אני צריך להעלות את הFSB ל166 בלי OC לזכרון.

הבעיה שזה דופק לי את כרטיס הקול המובנה הוינדוס לא מזהה אותו..

פורסם

תיגע בבקר של כ.קול על גבי הלוח ותראה אם הוא חם... כמו כן תבדוק את הגשרים, הצפוני והדרומי....

פורסם

חחח , זה צפוי , אל תתרגש מכל דבר... , תעלה את הFSB שוב ל167 ואת מתח המעבד ל1.6V בביוס , עכשיו זה צריך לעבוד מעולה...(אני הייתי מעלה את הבאס ל170 שיהיה לך P4 3.06 , אבל גם זה בסדר :P)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים