עבור לתוכן

לאיזה X800 PRO יש ליבה של XTPE?

Featured Replies

פורסם

ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC?

ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO?

*עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?

פורסם

OC של 6800GT

פורסם
  • מחבר

OC של 6800GT

ואם אני עושה לPRO את הOC של XTPE+צריבת ביוס+פתיחת ה4 צינורות?

פורסם

אז בשתי המקרים תגיע בערך לרמה של אחיהם הגדולים,כלומר X800XTPE,6800U.

הם דיי הים בביצועים,וביקורת X800XTPE VS.6800U יש אין ספור פעמים ברשת. ;)

אגב,לא בטוח בכלל שיפתחו לך ארבעת צינורות העיבוד,אלא אם כן זה ספיר Toxic,וגם אז לא 100 אחוז.

ותחשוב מה הסיכונים של כל אחד מהם,באחת צריבת ביוס(שבין היתר עושה אוברקלוק) ובאחד אוברקלוק שנחשב 'קל'. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז בשתי המקרים תגיע בערך לרמה של אחיהם הגדולים,כלומר X800XTPE,6800U.

הם דיי הים בביצועים,וביקורת X800XTPE VS.6800U יש אין ספור פעמים ברשת. ;)

אגב,לא בטוח בכלל שיפתחו לך ארבעת צינורות העיבוד,אלא אם כן זה ספיר Toxic,וגם אז לא 100 אחוז.

ותחשוב מה הסיכונים של כל אחד מהם,באחת צריבת ביוס(שבין היתר עושה אוברקלוק) ובאחד אוברקלוק שנחשב 'קל'.  :xyxthumbs:

חח אז אני סגור כנראה על GT

עוד מישו רוצה לעזור לי להחליט?

פורסם

לדעתי

OC של 6800GT

פורסם

לא נראה לי שקיים דבר כזה...

הם מתחילים לאחד את הליבות רק מאוחר יותר בשלב הייצור...

בכל מקרה, כמו שאמרו, OC של ה6800GT עדיף.

פורסם

יש ועוד איך =) ההפיך בשלב המוקדם של היצור הרבה יותר קל להשיג ליבות מוזרות, בשיא היצור מאוד קשה להשיג ליבה של כרטיס טוב יותר, ושהיצור דועך שוב אפשר לראות ערבוב של ליבות.

אי אפשר לדעת איזה כרטיס עם ליבה של XT בPRO רגיל, בPRO VIVO כולם XT ביינתיים. בPRO רגיל זה עניין של מזל.

פורסם
  • מחבר

יש ועוד איך =) ההפיך בשלב המוקדם של היצור הרבה יותר קל להשיג ליבות מוזרות, בשיא היצור מאוד קשה להשיג ליבה של כרטיס טוב יותר, ושהיצור דועך שוב אפשר לראות ערבוב של ליבות.

אי אפשר לדעת איזה כרטיס עם ליבה של XT בPRO רגיל, בPRO VIVO כולם XT ביינתיים. בPRO רגיל זה עניין של מזל.

יש VIVO עם PE?

פורסם

PE? XTPE?

XT וXTPE זאת אותה ליבה בעקרון רק שרצה בתדירויות שונות, PRO שנפתח לXT חוץ מאולי הגבלה של זכרונות, או ביוס שמגביל OC לא אמורה להיות בעיה להריץ במהירויות של XTPE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים