עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים עם מגבר YAMAHA

Featured Replies

פורסם

אהלן

חבר שלי קנה את המגבר RXV520 של YAMAHA.

הוא רוצה רמקולים לחדר שלו, החדר יחסית גדול אבל עדיין מדובר בחדר אחד.

עד 1200 שח... (וגם זה בלחץ)

יש למשהו המלצות?

רוב השימוש הולך להיות לסרטים וחיבור למחשב.

צריך 5.1

תודה מראש!

יניב

פורסם

ב1200 שקל תהיה בטוח שכל רמקול שתקנה יהיה זבל.

רק סאב וופר נורמאלי עולה בסביבות 1000 שקל.

אז תשכח מלקנות רמקולים גדולים 5.1 הדבר היחיד שנכנס בתקציב ושל חברה טובה זה רמקולים לוויניים של YAMAHA שאני אישית לא אהבתי.

בכללי עדיף רמקולים גדולים על לוויניים.

פורסם

^^לא נכון. ב-1200 ש"ח ניתן עוד איכשהו לדחוס רמקול חדש נורמלי ואיפלו עוד יותר מנורמלי אם מדובר ביד-שניה.

יניב: חפש דגמים בסיסיים של חברות "עממיות" כגון: Tannoy, Wharfedale, KEF

פורסם
  • מחבר

בנינו, חבר שלי לא כזה מומחה לסאונד, גם אני לא...

פלוסקר, אם אני הולך על Wharfedale שהם אחלה חברה לדעתי, יחסית למחיר כמובן...

זה אומר שאני קונה מקסימום 4 רמקולים לא? או מקסימום 5...

לדעתך סאב וופר יכנס לתקציב?

אם יכנסו רק 4 רמקולים של Wharfedale

אז אולי עדיף 5.1 של ימהה סטלייטים?

יניב

פורסם

אהה אופס, חשבתי שהתכוונת לזוג אחד של רמקולים רצפתיים.

ככה זה כשעונים להודעה בפורום באמצע העבודה... ::)

אני חושש שבמחיר כזה 5.1 של חברה נורמלית לא ייכנס לתקציב גם ביד-שניה. ביד-שניה אפשר לארגן 5 ככל הנראה, 4 זה די בטוח.

פורסם

ראיתי בלוח תפוז זוג Diamond 8.4 ב-950 שקלים. בכ-300 שקלים נוספים הוא יוכל לרכוש לעצמו זוג יד שנייה של מורדאונד שורט 902 (אם זכור לי נכון, ראיתי בחנות כלשהי ברשת ותצטרך לחפש אותם) . את ה-902 ימקם כאחוריים ואת הוורפידל 8.4 כקדמיים. בעוד כמה חודשים יחסוך קצת ויקנה לעצמו סנטר סביר.

אפשרות שנייה היא לרכוש רמקול (מומלץ יד שנייה) רצפתי (או מדפי) קידמי למוזיקה שישמש גם בסרטים ויהיה איכותי, ועוד כמה חודשים לרכוש סט של 2אחוריית וסנטר ב-300 שקל של אחת החברות הירודות (alpha technology...) זאת במידה והוא לא שם לב לאיכות, אך חשוב לו לשמוע מוזיקה באיכות סבירה+.

ה-902 של מורדאונט שורט הוא רמקול מעולה. הוא חלש יחסית, והנתונים שלו לא מרשימים אבל האיכות שלו במציאות טובה בהחלט.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אהה אופס, חשבתי שהתכוונת לזוג אחד של רמקולים רצפתיים.

ככה זה כשעונים להודעה בפורום באמצע העבודה... ::)

אני חושש שבמחיר כזה 5.1 של חברה נורמלית לא ייכנס לתקציב גם ביד-שניה. ביד-שניה אפשר לארגן 5 ככל הנראה, 4 זה די בטוח.

תודה שאתה נותן מזמנך גם בעבודה :)

בדיוק פה השאלה שלי

מה עדיף... 4 רמקולים גדולים, יחסית כמובן

או 5.1 סטלייטים של YAMAHA?

אנטולי, תודה על הייעוץ, אני יבדוק את הנושא לעומק מחר

יניב

פורסם

יניב,

תלוי מאוד איזה רמקולים גדולים ואיזה סטליטים. אם בגדולים אתה מתכוון לפירלס למשל שמסתובבים בארץ אז עדיף כלום.

אם יש לו רמקולים סבירים ממערכת סטריאו ישנה הוא יכול לקנות בשלבים. למשל שני קדמיים עכשיו ולשים את שני הרמקולים הישנים כאחוריים. כשיהיה כסף תוסיף סנטר וכן הלאה. ככה לפחות כרגע תהיה לו מוזיקה טובה, ואפקטים בסרטים ועם הזמן יהיה UPGRADE שזה גם סבבה (חידוש מרענן מידי פעם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים