עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים לחדר(למחשב)

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם.....

חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים .....

השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי .....

תקציב:600~.....

אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם?

תודה מראש

איתן

פורסם

אם אתה מרוצה ממה שיש לך בשביל מה לקנות חדש?

ודווקא 5.1? לסרטים?

פורסם
  • מחבר

כי אני אוהב סראונד....

איתן

פורסם

כי אני אוהב סראונד....

איתן

בסרטים שאתה מוריד לא יהיה לך באמת סראונד... אתה פשוט תשמע את הסאונד מאחורה ומקדימה...

פורסם

אלא אם כן הקול מקודד ב-AC3

פורסם

בסרטים שאתה מוריד לא יהיה לך באמת סראונד... אתה פשוט תשמע את הסאונד מאחורה ומקדימה...

טעות גדולה רוב הסרטים היום שיוצא להם כול מיני ריפים מDVD באינטרנט מקודדים AC3 אז הוא כן ישמע סראונד!.

דרך אגב מי אמר שהוא רק יוריד סרטים אולי הוא יצפה גם בDVD במחשב.

פותח התרד 600~ זה תקציב די נמוך למערכת 5.1 דרך אגב איזו מערכת יש לך עכשיו אפשר לנסות למכור אותה וגם זה יכנס לתקציב אז תן פרטים.

אם תצליח למצוא את הAltec lansing ADA880 זה יהיה מצויין כבר לא מוכרים אותה תנסה לחפש יד שנייה כאן בTradezone זו מערכת מעולה לסרטים ואם תמצא אחת היא לא אמורה לעלות יותר מ500 שקל, היא כוללת יציאה דיגיטלית ובסרטים היא מעולה, יש עליה גם ביקורת כאן באתר.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהכל אצלי הוא AC3 ודולבי דיגיטל ולי ולאח שלי יש אוסף של דיוידיים אז אני כן צריך סראונד ולא סתם לשמוע מאחורי....

ודווקא 5.1? לסרטים?

מה רע ב5.1 לסרטים?

איתן

פורסם

יש לך את ה z640 ב500 שקל , אבל אם אתה מוכן ללכת רחוק אז יש לך בפחות מ 200 דולר את ה680 אם אתה יכול לסנג'ר מישהו שיביא לך אותם מארה"ב

פורסם

העניין הוא שהכל אצלי הוא AC3 ודולבי דיגיטל ולי ולאח שלי יש אוסף של דיוידיים אז אני כן צריך סראונד ולא סתם לשמוע מאחורי....

מה רע ב5.1 לסרטים?

איתן

שמע לדעתי תחפש ADA880 יד שנייה זו מערכת שתומכת בAC3 גולבי דיגיטל והיא זולה מאוד יחסית ואיכותית עם יציאות דיגיטליות בקיצור מה שצריך בשביל סרטים, אם תצליח לגייס תקציב יותר גדול נניח 1000 שקל כבר יפתחו בפניך אופציות נוספות.

הz640 לדעתי פשוטים מדי, אם באמת תצליח לארגן שמישהו יביא לך רמקולים מארה"ב זה יהיה מצויין המחירים שם הם חצי ואפילו פחות כדאי מאוד לבדוק את האופציה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים