עבור לתוכן

איזה נגן כדאי לי ליקנות IPOD או IRIVER?

Featured Replies

פורסם

מה נסגר איתכם ?

אם אתם אפילו לא מסוגלים לגלות לבד מה המחיר של המוצר, איך בדיוק אתם מתכוונים לקנות אותו בכל מקרה ?

• תגובות 98
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראסמי, זה כבר מעצבן, על כל דבר שואלים שאלה "איזה דגם יותר חדש???" "מה המחיר???" "בלה בלה בלה" כשאת כל המידע הזה אפשר למצוא תוך פחות מדקה אחת, 20 שניות במקרה הממוצע באתר של iRiver ובחיפוש זריז ב- Google.

אז יאללה, חלאס להיות עצלנים, זה לא אתר סיעודי ואם אתם רוצים דיון פורה ומועיל תחפשו מידע קודם כל לבד.

ואם אתם רוצים למצוא את המחירים הכי זולים - http://www.pricewatch.com. גם אחד מתוך 50 יעשה לכם משלוח בינלאומי, אז בהצלחה ::)

בכל מקרה, המחירים בארץ לאייפוד ולריבר הם פשוט גניבה לאור יום. תקחו 290$ שעולה אייפוד מסוים, תכפילו ב4.5 ותוסיפו 17% מע"מ ויצא לכם 1527 ש"ח, בארץ הוא עולה כ- 2600 ש"ח - כ- 1,000 ש"ח הבדל. אני לא יודע איך הם הגיעו למחיר הזה והאמת שזה לא מעניין אותי בכלל.

בקיצור - לקנות רק בארה"ב.

אגב, בקשר לכתבה של סנייק - עד שקראתי אותה לא קראתי בחיים שלי שום כתבה על שום אייפוד או על הריבר, ובוא נגיד ככה, לא בדיוק השתכנעתי ממנה :-\

כמו שאנקודר אמר, קצת סתרת את עצמך בפסקת הסיכום לגבי ה"אם אתם פאן בויז של אייפוד.."

ופאן-בוי של אפל - אני לא ::)

עריכה: אם כבר pricewatch, אז ראיתי שעכשיו יש להם עמוד של US Sales ו- International Sales.

אז בהנחה האופטימית ביותר שהחנויות שברשימה באמת שולחות לישראל (כרגע עזבו מחירי משלוח..): 20GB MP3 Players, Intl. shipping

מה דעתכם?

הפולרויד נראה די מעפן.. (169$)

הריו קרמה הקטן - מאד קטן! נראה חמוד ביותר, אבל זה על חשבון נוחות ניהול השירים. (229$)

הארקוס GMini220 נראה די מושך, הממשק נראה לא רע (אני מניח שלא ברמה של ריבר עדיין, או אולי יותר?) וגם מספק אפשרות ל- Browsing וחיפוש שירים לפי אלבום/שם/מבצע (אייפוד לא בדיוק בעלי הזכות על הפטנט הזה הא..) - (242$).

ולאחר מכן ב-280$ יש את האייפוד.

ובסוף יש גם נגן אובר משוכלל של RCA עם תפריט צבעוני ועוד של גאג'טים שעולה 329$..

אני שולח אימייל ל- Harmoney Computers רק מתוך סקרנות לדעת כמה יעלה משלוח לארץ.

פורסם
  • מחבר

שניתי את ההחלטה שלי...

אני כנראה יקנה iriver..

הIPOD לא יותר נוח מהIRIVER? ??? ???

פורסם

שניתי את ההחלטה שלי...

אני כנראה יקנה iriver..

הIPOD לא יותר נוח מהIRIVER? ??? ???

פאנבויי האייפוד טוענים שהוא יותר נוח בהרבה, כל השאר טוענים שהוא יותר נוח בקצת או בכלל לא.

הנוחות במקרה הזה לא צריכה להקבוע בשבילך, כי גם הריבר נוח מאד (אני מדבר מנסיון).

פורסם
  • מחבר

פאנבויי האייפוד טוענים שהוא יותר נוח בהרבה, כל השאר טוענים שהוא יותר נוח בקצת או בכלל לא.

יש לך IRIVER?

איך איכות השמיעה שלו?

פורסם

יש לך IRIVER?

איך איכות השמיעה שלו?

לחבר שלי (canibal בפורום) יש ihp120, וזה מכשיר פשוט מעולה. אני קונה לעצמי אחד בקרוב מאד. האיכות מעולה כמו כל הכשיר. האיכות יותר טובה משל האייפוד.

פורסם

למה לקנות H120? יש כבר את הH320 שהוא יותר יפה ומשוכלל והוא לא הרבה יותר מהH120...

אני מאוד מתלבט איזה נגן לקנות....

IRIVER H320 או IPOD 20 גיגה או IPOD MINI??? או אולי הקריאטיב זן "טאצ'" החדש? (יש למישהו ניסיון איתו?)

אני גם לא יודע מה עדיף...

לקנות נגן דיסק קשיח אפילו שהוא דיי גדול ולא הכי קומפקטי או ללכת על נגן פלאש של 512 מגה שהוא יהי קומפקטי ונוח..?

פורסם

למה לקנות H120? יש כבר את הH320 שהוא יותר יפה ומשוכלל והוא לא הרבה יותר מהH120...

כדי לא לזרוק כסף על מסך צבעוני ופיצ'ר תמונות מאד מאד לא נחוץ ל90 אחוז מהאוכלוסיה.

פורסם

הH320 והH120 עולים אותו דבר...

ההבדל הוא שלH320 אין שלט רחוק... חוץ מזה כל היתרונות הם של הH320.

פורסם

יש גם "מעטים" (אני מאוד מקווה שהבנת את הציניות) שטוענים שהאייפוד הוא המכשיר הכי לא נוח שקיים, מכיוון שאין בו אפשרות לגישה נורמלית לפי סיפריות->קבצים, אלא רק דרך הדטא-בייס של ה-ID3.

בעוד שב-iRiver יש גם את הדטאבייס הזה (גישה דרך שם אומן, שם אלבום, שם שיר, סוג וכו') וגם גישה רגילה ממש כמו במחשב.

מניסיון, מצאתי את עצמי חסר אונים לחלוטין כשניסיתי להשתמש ב-H120 ללא הגישה של הסיפריות->קבצים. מבחינתי, האייפוד הוא מכשיר לא שמיש לחלוטין.

פורסם

תגדיר לא שמיש...

פורסם

ראסמי, זה כבר מעצבן, על כל דבר שואלים שאלה "איזה דגם יותר חדש???" "מה המחיר???" "בלה בלה בלה" כשאת כל המידע הזה אפשר למצוא תוך פחות מדקה אחת, 20 שניות במקרה הממוצע באתר של iRiver ובחיפוש זריז ב- Google.

אז יאללה, חלאס להיות עצלנים, זה לא אתר סיעודי ואם אתם רוצים דיון פורה ומועיל תחפשו מידע קודם כל לבד.

ואם אתם רוצים למצוא את המחירים הכי זולים - http://www.pricewatch.com. גם אחד מתוך 50 יעשה לכם משלוח בינלאומי, אז בהצלחה ::)

בכל מקרה, המחירים בארץ לאייפוד ולריבר הם פשוט גניבה לאור יום. תקחו 290$ שעולה אייפוד מסוים, תכפילו ב4.5 ותוסיפו 17% מע"מ ויצא לכם 1527 ש"ח, בארץ הוא עולה כ- 2600 ש"ח - כ- 1,000 ש"ח הבדל. אני לא יודע איך הם הגיעו למחיר הזה והאמת שזה לא מעניין אותי בכלל.

בקיצור - לקנות רק בארה"ב.

אגב, בקשר לכתבה של סנייק - עד שקראתי אותה לא קראתי בחיים שלי שום כתבה על שום אייפוד או על הריבר, ובוא נגיד ככה, לא בדיוק השתכנעתי ממנה :-\

כמו שאנקודר אמר, קצת סתרת את עצמך בפסקת הסיכום לגבי ה"אם אתם פאן בויז של אייפוד.."

ופאן-בוי של אפל - אני לא ::)

עריכה: אם כבר pricewatch, אז ראיתי שעכשיו יש להם עמוד של US Sales ו- International Sales.

אז בהנחה האופטימית ביותר שהחנויות שברשימה באמת שולחות לישראל (כרגע עזבו מחירי משלוח..): 20GB MP3 Players, Intl. shipping

מה דעתכם?

הפולרויד נראה די מעפן.. (169$)

הריו קרמה הקטן - מאד קטן! נראה חמוד ביותר, אבל זה על חשבון נוחות ניהול השירים. (229$)

הארקוס GMini220 נראה די מושך, הממשק נראה לא רע (אני מניח שלא ברמה של ריבר עדיין, או אולי יותר?) וגם מספק אפשרות ל- Browsing וחיפוש שירים לפי אלבום/שם/מבצע (אייפוד לא בדיוק בעלי הזכות על הפטנט הזה הא..) - (242$).

ולאחר מכן ב-280$ יש את האייפוד.

ובסוף יש גם נגן אובר משוכלל של RCA עם תפריט צבעוני ועוד של גאג'טים שעולה 329$..

אני שולח אימייל ל- Harmoney Computers רק מתוך סקרנות לדעת כמה יעלה משלוח לארץ.

בארץ יש אץ מכון התקנים שלוקחים הון תועפות על כל מכשיר אז תוסיף את כמה שהם לוקחים שאני לא יודע כמה זה אבל זה הרבה

שמעתי לא מזמן ברדיו שרוצים לעשות עוד משהו כמו מכון התקנים כדי שיהיה תחרות ואז המחירים של כל המכשירים ירד...

פורסם

תגדיר לא שמיש...

פשוט מאוד. רציתי לשמוע שיר מסויים ופשוט לא הצלחתי למצוא אותו (כאילו, ברור שהצלחתי בסופו של דבר, אבל זה היה הדבר הכי לא נוח בעולם) בין כל מאות ה"אומנים" המזוייפים שהיו לי.

המון פעמים יש אומנים שהופיעו כמה פעמים בגלל שפעם הם היו לבד, פעם עם feat מישהו, פעם עם f. מישהו, פעם זה היה בכלל "מישהו f. הם" ככה שהם לא הופיעו בסדר ה-ABC כמו שאני רגיל אליהם משמות הקבצים, וכו'.. הבנת את הרעיון.

באמת שאני לא מבין את זה... הרי השימוש המרכזי שלי במאגר השירים הוא במחשב. הגישה המרכזית לקבצים היא גישה ישירה לקבצים וסיפריות. ככה זה הכי נוח, לזה אני רגיל, והאמת, ככה זה גם הכי הגיוני. כי במילא הסיפריות מסודרות כבר לפי אומנים + תת-סיפריה לכל אלבום, ועוד סיפריה אחת עם שירים "כלליים" (אצלי זאת סיפריה אחת "כללית" שמחולקת לתת-סיפריות לפי סוג המוזיקה).

בשביל מה סתם לנסות להתחכם ולקטלג את זה לפי ID3 TAG, שברוב המקרים הוא מבולגן לחלוטין ורק יוצר אי-סדר נוראי ?

פורסם
  • מחבר

פשוט מאוד. רציתי לשמוע שיר מסויים ופשוט לא הצלחתי למצוא אותו (כאילו, ברור שהצלחתי בסופו של דבר, אבל זה היה הדבר הכי לא נוח בעולם) בין כל מאות ה"אומנים" המזוייפים שהיו לי.

המון פעמים יש אומנים שהופיעו כמה פעמים בגלל שפעם הם היו לבד, פעם עם feat מישהו, פעם עם f. מישהו, פעם זה היה בכלל "מישהו f. הם" ככה שהם לא הופיעו בסדר ה-ABC כמו שאני רגיל אליהם משמות הקבצים, וכו'.. הבנת את הרעיון.

באמת שאני לא מבין את זה... הרי השימוש המרכזי שלי במאגר השירים הוא במחשב. הגישה המרכזית לקבצים היא גישה ישירה לקבצים וסיפריות. ככה זה הכי נוח, לזה אני רגיל, והאמת, ככה זה גם הכי הגיוני. כי במילא הסיפריות מסודרות כבר לפי אומנים + תת-סיפריה לכל אלבום, ועוד סיפריה אחת עם שירים "כלליים" (אצלי זאת סיפריה אחת "כללית" שמחולקת לתת-סיפריות לפי סוג המוזיקה).

בשביל מה סתם לנסות להתחכם ולקטלג את זה לפי ID3 TAG, שברוב המקרים הוא מבולגן לחלוטין ורק יוצר אי-סדר נוראי ?

ועוד אני חשבתי שהIPOD יותר נוח מהIRIVER :lol:

פורסם

ועוד אני חשבתי שהIPOD יותר נוח מהIRIVER  :lol:

אמרנו לך שהאייריבר עולה עליו בכל פרמטר אפשרי.

אני מקווה שעכשיו תקנה את הריבר:)

לא תצטער זה בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים