עבור לתוכן

איזה נגן כדאי לי ליקנות IPOD או IRIVER?

Featured Replies

פורסם

לדעתי דווקא סדרת H3XX נראת יותר יפה מH1XX....

המצלמה שלי כן נתמכת ע"י המכשיר (ניקון קולפיקס)

ואני מוכן לשלם עוד 400-500 ש"ח בשביל התכונה הזאת+צפייה בתמונות+מסך צבעוני+זה שרכשתי את הדגם הכי חדש!

• תגובות 98
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על מה בדיוק אתה מבסס את זה ?

על פי השם ?

אם תהיה רציני , 450 שקל לא שווים צפייה בתמונות וגם לא העובדה שאתה יכול לחבר את המצלמה הדיגטלית ישירות אל המכשיר ולהעביר תמונות , ויש עוד לציין שזה לא עובד עם כל המצלמות ,

בנוסף , הIhp120 נראה הרבה יותר טוב ...

כאחד שחובב צילום אין ספק שאפשרות העברת קבצים ישירות מהמצלמה הדיגיטלית היא מצויינת וגם שאר האפשרויות המצויינות לפי דעתי שוות  את התוספת (בגלל זה קניתי את ה- H340, מאוסטרליה יצא לי AU 740$= USD 516$ = NIS 2300 כולל משלוח, נקווה שיעבור במכס בשלום  ;) וגם אם לא זה שווה את זה בארץ עולה 3500).

לפניו היה לי את ה-

XDRIVE II + 20 GIG HDD 4200RPM שקניתי גם מאוסטרליה https://secure3.ozhosting.com/powermarket/pm_stores/PINStore/client/store.asp

מכרתי אותו בארץ ביותר מאשר קניתי אותו...

וד"א

לכל מי שיש מצלמות שלא תומכות באפשרות זו, קונה קורא כרטיסי זיכרון קומפקטי ואיתו מעביר ל- IRIVER  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים....

החלטתי שאני הולך על הIPOD

פורסם

תודה לכל העוזרים....

החלטתי שאני הולך על הIPOD

חבל

פורסם
  • מחבר

חבל

למה חבל?

פורסם

למה חבל?

כי אנשים פה מסבירים לך דיון שלם של שישה עמודים שעדיף לך הרבה יותר לקחת ריבר, ועוד הייתה תגובה ארוכה ומעולה שהראתה בבירור שהריבר עליון על הפוד, ואתה לוקח פוד. איפה ההגיון פה?

פורסם
  • מחבר

כי אנשים פה מסבירים לך דיון שלם של שישה עמודים שעדיף לך הרבה יותר לקחת ריבר, ועוד הייתה תגובה ארוכה ומעולה שהראתה בבירור שהריבר עליון על הפוד, ואתה לוקח פוד. איפה ההגיון פה?

הIRIVER

עולה 330$

לאומת הIPOD שעולה 300$

ביגלל זה אני לוקח את הIPOD

פורסם

הIRIVER

עולה 330$

לאומת  הIPOD שעולה 300$

בגלל ה30$? :lol:

אם אתה הולך להשקיע כ"כ הרבה כסף בזה אז מן הסתם עדיף שתשקיע עוד 30$ בשביל לקבל משהו הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

בגלל ה30$?  :lol:

אם אתה הולך להשקיע כ"כ הרבה כסף בזה אז מן הסתם עדיף שתשקיע עוד 30$ בשביל לקבל משהו הרבה יותר טוב.

הIRIVER שווה את ה30$?

פורסם

כי רוב הפורום מעדיף iRiver

=\

פורסם

כי רוב הפורום מעדיף iRiver

=\

כי רוב הפורום שופט מכשירים ע'פ התכונות שלהם , ולא ע'פ העובדה שהם לבנים עם גלגלת ..

פורסם

הIRIVER

עולה 330$

לאומת  הIPOD שעולה 300$

המחיר הרישמי הוא 330 דולר.

המחיר לכל בנאדם שיש לו טיפה שכל הוא 300-290 דולר בחנות, ואפילו פחות באינטרנט.

פורסם

של איזה דגם המחיר הרשמי הוא 330 דולר? H120? מישהו יכול להגיד לי את המחיר הרשמי של H320/340?!?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים