עבור לתוכן

איזה נגן כדאי לי ליקנות IPOD או IRIVER?

Featured Replies

פורסם

איזה נגן כדאי לי ליקנות?

iriver או IPOD ?

• תגובות 98
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IPOD הוא יותר נוח לשימוש יותר יפה ויותר יקר

IRIVER יש לו יותר אופציות והוא יותר זול

החלטה שלך אני אישית הייתי הולך על ה IPOD בעיקר בגלל נוחות השימוש דבר דיי חשוב כשיש לך עשרת אלפים שירים על המכשיר ואתה רוצה איכשהו לנהל את כולם

פורסם

הפוד נותן לך יופי ודאווין, ואת הלוח העגול המפורסם שלו שחלק אומרים שהרבה יותר נוח לשליטה מהריבר וחלק אומרים שקצת יותר נוח לשליטה.

הריבר נותן לך יותר בטריה, עוד הרבה אופציות כמו שלט מעולה, רדיו, התחברות לכל מחשבות ללא צורך בהתקנת דרייברים (דבר מאד חשוב), קידוד שירים ישירות אל המכשיר בלי מחשב, החברה לאחרונה התחילה לשים לב לעברית, ובכלליות הוא פשוט נגן יותר מקצועי ויותר טוב. יש הרבה שחושבים שהוא לא פחות יפה מהפוד.

כעקרון הפוד נותן לך יופי ושליטה נוחה מאד ושום דבר מעבר לזה כשמשווים אותו מול הריבר (בהנחה שאתה מדבר על דגמי ה20 ג'יגה של כל חברה או ה40 בהתאמה).

אני אישית קונה ריבר עוד פחות משבועיים כשאני אהיה בניו יורק. כך שאני ממליץ גם לך להעדיף אותו על פני הפוד.

פורסם

ממתי צריך דרייברים בשביל הפוד?

פורסם

ממתי צריך דרייברים בשביל הפוד?

בדור הקודם ומטה היית צריך להתקין דרייברים בשביל לחבר אותו למחשב.

אני לא יודע בקשר לדור החדש כי אני לא קורא עליו בשום מקום, אני שונא את המכשיר הזה, שהוא, ד"א, המקביל לווינדואוס של מייקרוסופוט בתחום נגני האמפי3 מבוססי הארדיסק.

גם אם בדור החדש שינו את זה, עדיין הריבר עדיף בהרבה.

פורסם

אני לא יודע בקשר לדור החדש כי אני לא קורא עליו בשום מקום,

אתה מוזמן לקרוא על הדור הרביעי, ובעיברית בביקורת שעלה לאתר אתמול :)

פורסם

גם אני חשבתי לאחרונה לקנות נגן mp3 נייד כגון האייפוד או הריבר.

הבעיה העיקרית שעדיין שניהם עולים הון תועפות לדעתי.

הלוואי הייתי גר בארה"ב... www.freeipods.com :-\

אחלה כתבה, אגב :xyxthumbs:

פורסם

הם באמת מחלקים או שזה איזה קומבינה?

איתן

פורסם

אחלה כתבה, אגב :xyxthumbs:

אני לא מסכים...

הכתה לא אובייקטיבית. אבל ככה זה כשנותנים למישהו שקנה משהו מהכסף שלו לסקר אותו. הוא לא מסוגל לכתוב בצורה אובייקטיבית. ככה זה בני אדם, במיוחד ישראלים.

ואני לא חושב שהם עולים ההרבה כל כך... אפשר למצוא ihp120 ב290 דולר בחנויות פזיות, ובעוד פחות באנטרט... זה לא מחיר כל כך גבוה..

פורסם

$290 מחיר סבבה

2600שקל לא מחיר סבבה

:lol:

פורסם

$290 מחיר סבבה

2600שקל לא מחיר סבבה

:lol:

צריך להיות או עשיר מאד או טיפש מאד בשביל לקנות ריבר בארץ.

פורסם

אני לא מסכים...

הכתה לא אובייקטיבית. אבל ככה זה כשנותנים למישהו שקנה משהו מהכסף שלו לסקר אותו. הוא לא מסוגל לכתוב בצורה אובייקטיבית. ככה זה בני אדם, במיוחד ישראלים.

ואני לא חושב שהם עולים ההרבה כל כך... אפשר למצוא ihp120 ב290 דולר בחנויות פזיות, ובעוד פחות באנטרט... זה לא מחיר כל כך גבוה..

בתור הבן אדם שקנה את המוצר אני יכול להגיד לך שהייתה סיבה שבגללה קניתי את האייפוד, ואני פשוט לא יכול להשמיץ מכשיר ששילמתי ממיטב כספי כדי לרכוש. ולדעתי הביקורת לא עד כדי כך מהללת את הפוד, מצאתי חסרונות וכתבתי עליהם.

פורסם

בתור הבן אדם שקנה את המוצר אני יכול להגיד לך שהייתה סיבה שבגללה קניתי את האייפוד, ואני פשוט לא יכול להשמיץ מכשיר ששילמתי ממיטב כספי כדי לרכוש. ולדעתי הביקורת לא עד כדי כך מהללת את הפוד, מצאתי חסרונות וכתבתי עליהם.

זאת בדיוק הנקודה שלי.

לדעתי, אם אין אפשרות להשיג מכשיר רק לביקורת מהיבואן (כמו שנעשה באתרים מקצועיים, ובמקרה של ידע, אני בהחלט מבין למה אי אפשר להשיג אחד כזה בארץ), עדיף שבעל המכשיר ישאיל אותו לכתב אחר באתר לפרק זמן קצר שיספיק לו לכתיבת הביקורת.

פורסם
  • מחבר

כדאי לי ליקנות אולי את המיני אייפוד ?

הוא שווה את התמורה (250$)?

פורסם

אני לא יכול לחשוב על שום סיבה הגיונית לקנות אייפוד ולא H120. חד וחלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים