פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים היי אני חדש בפורום.... יש לי בעיית פצעים חמורה ביותר.... (בגרות) עד היום לא היו לי כמעט פצעים... 0 גורניש! אני בן 18 וחצי ולפני כמה חודשים באו לי כמה פצעים פה ושם... קטנים כאלה לא קריטים והם עברו אבל בחודש האחרון זה התחיל להתפרץ... במיוחד על הגב וכתפיים!! ואני מתחיל להתשגע... אני כול יום הייתי הולך לים... יוצא עם ידידות שלי... אני אפילו אמרתי לחברה שלי שאני לוקח ממנה פסק זמן... אני נגעל מעצמי !!! :'( מישהו יודע על טיפול מהיר ויעיל?!? לייזר או משהו?!?! אני מוכן לשלם כול סכום כסף!! אפילו עשרת אלפים שקל.... רק להיפטר מזה !!!!! :2gunsfiring: כדורים אני לא בולע אז אין לכם טעם להציע לי תרקוטן או איך שלא קוראים לזה?!?! :'( :'( :'( ??? :'( בבקשה HELPPPPPP ME GUYSSSSS PLZZZZZZZZZZ
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני מציע לך לפנות לרופא עור....אם אתה מתכוון להקשיב לעצות שתקבל פה מילדים בני 15 בנושא הבריאות שלך אני משנה את ההמלצה שלי ומציע לך לראות פסיכיאטר.ולצורך העניין אל תקשיב גם לאנשים קצת (הרבה) יותר מבוגרים (כמוני למשל) בנושאי בריאות, יש סיבה שלומדים 7 שנים ובנוסף עושים התמחות של כמה שנים נוספות.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר אני רק רוצה לדעת עם למישהו הייתה את אותה הבעיה ועבר איזשהו טיפול בלייזר או משהותשלחו לי בפרטי!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים עד כדי כך? יכול להיות שזה איזה מחלה שטאתה עובר או משהו, נשמע חריג...כמו ש-captaincaveman אמר לך לרופא, תאמין לי יש להם פתרונות. אני משער שאותך מעניין לברר האם זה כבר קרה למישהו.... אז אני גם בן שמונה עשרה וחצי ובאמת התחילו גם ליקצת חררות בגב ובכתפיים, אבל זה עובר, הכל עובר חביבי...
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר הייתי אצל רופא עור... הוא אמר לי לקחת תרקוטן הזה או איך שלא קוראים לזה... ואני לא בולע כדורים
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אז תתחיל לבלוע וגם עיצה שלי אל תאכל יותר מדי דברים מתוקים (במיוחד לא שוקולד) כי זה מעודד פצעים דיי רציני.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים שים את זה בפיתה ותאכל... תתקע את זה בלחם... מה אתה ילדה בת 7? אם NEO היה בא אליך ואומר לך RED PILL OR BLUE PILL, לא היית בולע ?
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים חחחחWELCOME TO THE CLUBלך לרופא עור מייד והוא יגיד לך מה לעשות. כנראה שהוא יתן לך תפריט מה לאכול מה לא.שוקולד ופיצוחים זה גורם מס' 1 בדברים האלה.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני עוד חודש בן 16 וקרה לי בול כמוך היה לי קצת פצעונים על הגב אבל עכשיו זה גדל אני ילך לרופא אור עוד מעט ויעדכןבטח יגיד לי למרוח איזה קרם שלא עוזר :\
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים תתחיל לעשן סמיםאם זה לא יפתור את הבעיהלפחות לא תזכור שהיא קיימת או שלא יהיה איכפת לךועכשיו ברצינות מה זה הנושא המפגר הזה?
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אז תנסה ללכת לרופא עור אחר, וחוץ מזה מה הבעיה לבלוע כדור?שים בפה ותשתה אותם עם מים.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לי הייתה מזמן בעיית פצעים חמורהולקחתי רואקוטן וזה עבר לי לגמרי (טפו טפו טפו)...ככה שתתחיל ללמוד לבלוע, כי שום קרם או טיפול לייזר לא ייעזור כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.