עבור לתוכן

קניתי 6800 ALBATRON ומשהו פה מאד מוזר ולא תקין

Featured Replies

פורסם

ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים.......

המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר.....

אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o :o :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל).

נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כשאני מעלה את ווינדוס אבל ברגע שווינדוס עולה הוא ישר יורד למהירות נורמלית.

כמו כן יש לציין שהמחשב שלי ישן ויוצר צוואר בקבוק ברור(RDRAM, 1.8GHZ INTEL) אבל אף פעם לא שמעתי שזה יכול להתבטא גם בתופעות מטורפות שכאלה....

מה אתם אומרים????

הנה שתי תמונות:

http://www.geocities.com/sheff2k1/index.html?1095806680968

פורסם

איזה כרטיס היה לך לפני?

מחקת את הדריבר הישן? (נעזרת בתוכנה כמו Driver Cleaner?)

אם איזה גירסא של דריבר אתה עובד? (אתה יכול להוריד את האחרונה מהאתר www.nvidia.com).

*ואין לך מה לדאוג אין שום קשר למעבד ולצוואר הבקבוק אפילו אם היה לך PIII 450 זה לא צריך לקרות.

פורסם

הים דווקא נראה די בסדר.. למה אין השתקפות אני לא יודע...

לי זה נראה בטוח בעיית דרייברים.

אם היה לך ATI לפני אני ממליץ מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (טוב די כבר!) לעשות פורמט כי זה יכול ליצור התנגשויות בין הדרייברים.

בהצלחה

פורסם

בקשר לפאר קריי זאת בעיה במשחק ,אתה צריך להתקין את הפאט'ש 1.1 או 1.2 כדי שזה יסתדר , בקשר לאנ בי איי ולוינדוס , לדעתי מה שאתה צריך לעשות זה להתקין דרייבר נורמלי(61.77 מהאתר הרשמי של nVidia)

פורסם

טוב אז גם לי בדיוק הייתה אותה בעיה רק אם מעבר בין nvidia לבין ati ,לפי דעתי כמו שאמרו לםני זוהי בעיה רק של דרייברים אתה צריך להסיר את הדרייבר הישן לחלוטין לבצע Reset למחשב ולהתקין את הדרייבר הכי חדש אולי גם תנסה להוריד מהאתר של אומגה את הדרייברים שיש להם ל nvidia .

בהצלחה

פורסם

לגבי מאוור זה תקין כאשר הדרייבר מתחיל לעבוד אז חשיינם של טמפרטורה אל כרטים מנמחים את המהירות של מאוור

פורסם

אחי זאת בעיה שהייתי גם לי ..!

פשוט תוריד את את הפאץ ' 1.1 של FC וזה יסתדר ...

זה נותן תמיכה לכרטיסי NV40

בקשר ל NBA אין לי מושג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים