פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט)ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי)תודה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים 2800 ש"ח Hyundai Q17 ת'מוזמן לגשת לראותו בפעולה. אין אותו בKSP- ואתה לא חייב לקנות את המסך גם כן מהחנות - שיש לה מבחר מסכים די מועט...יחסית יום טוב ובהצלחה
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר זה לא בשבילי זה בשביל ידידה, הקטע שהיא בטח תעדיף לקנות הכל מחנות אחת.בכל מקרה אני מכיר את המסך, אין אופציות אחרות למסך בKSP? מה עם הBENQ 767? נראה איכותי. והILLYAMA ב~2500~ שיש שם?אם היא לא תקנה מKSP היא תקנה מזיגזג וגם שם אין אותו.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים BENQ אכן מסך מוצלח(אבל קח את ה 767 החדש 12MS) אבל אם מוציאים 2500+ ש"ח על מסך חבל להתפשר ולוותר על DVI וב BENQ אין DVI.בטווח שציינת אכן ה Q17 הוא המומלץ ביותר.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מה שיפה אצלכם שהפותח הת'רד לא רשם בכלל את המטרה שלו מהמסך. אולי הוא לא למשחקים בכלל ?!מה אתם ישר קופצים על היונדאי ? זה מסך בינוני מאוד בכל הקשור לצבעים וחדות. במשחקים הוא בסדר לא יותר.היה לא מזמן ת'רד די נרחב על דעות שונות של אנשים לגבי המסך הטוב ביותר עד 3000 שקל.אני מציע שתעשה חיפוש ותמצא לא מעט תשובות או דברים שיעניינו אותך.הכי חשוב לפני שקונים מסך זה לדעת קודם כל את מטרתו וללכת לחנות להתרשם ממנו.אם המסך לא למשחקים אין שום טעם לקנות את היונדאי ( גם למשחקים לא הייתי קונה אותו אבל זה כבר סיפור אחר.. )יש מסכים של VIEWSONIC או SONY עם זמן תגובה 25 שנותנים תמורה עדיפה בהרבה מהיונדאי בסכום דומה.התמונה תהיה חדה והצבעים יהיו יותר חיים מאשר ביונדאי. אני חושב שהמסך המומלץ ביותר במחיר של 2800 שקל זה המסך של IIYAMA E-431S התמורה הכי טובה למחיר וקראתי את זה גם באחד האתרים שעשו מבחןרק שאינני זוכר כרגע. בכל אופן זו הבחירה שלי במחיר של 2800 . אם המחיר גבוה מדי אפשר לקנות את המסך הזה - http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=54037שעולה קצת פחות ונותן תמורה נפלאה למחיר. לינק ל IIYAMA :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_726&products_id=6582ה IIYAMA שראית ב 2500 הוא גם מסך טוב. אבל לדעתי שווה לעשות את המאמץ של ה 300 שקל ולקחת את המסךשהמלצתי לך עליו.לגבי החנות לדעתי אפשר גם להזמין אותו ב KSP כי הם מוכרים בעיקר IIYAMA אבל כרגע אין אותו באתר שלהםאז פשוט תתקשר לשאול.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה מסך בינוני מאוד בכל הקשור לצבעים וחדות. במשחקים הוא בסדר לא יותר. טעות ! בוא גם אתה אליי הביתה להווכח !
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה שיש לך את המסך זה לא אומר שהוא הכי טוב בעולם אז תרד מזה כבר!אתה כאילו לא מוכן להודות שיש מסכים שלוקחים אותו באיכות וחדות? הוא טוב למשחקים את זה הבנו. אבל אני דיברתי אם Scylla והמסך בכלל לא מיועד למשחקים... וברור לי שזה אחלה מסך מבחינת הכל אבל יש יותר טובים.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים זה שיש לך את המסך זה לא אומר שהוא הכי טוב בעולם אז תרד מזה כבר! בחיים לא טענתי את זה. וכמובן שישנם מסכים טובים ממנו מי זה Scylla ? ומבחינת מחיר\ביצועים הוא הטוב כיום. אני ממליץ על מסך איכותי שיש לי איתו נסיון ובדקתי לפני שקניתי - זה הכל - לא מתוך קריאה - לא מתוך הנחה ש"עובדים עלייך" . פשוטו כמשמעו - מנסיון עם מסכים שראיתי ואני ממליץ עליו. ואתה גם מוזמן להגיע אליי לראות במו עינייך - ולא להתבסס על האינטרנט יום טוב. זה כל מה שיש לי להגיד
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים Scylla פותח התראד ואם אני סומך עליך אני עדיין מתבסס על האינטרנט... אני מאמין לך שזה אחלה מסך (ולא רק אתה אומר ככה) אבל המסך באמת לא מיועד לגיימרית וכמו שגם אתה אמרת וכמובן שישנם מסכים טובים ממנו לא למשחקים.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים 2800 ש"ח Hyundai Q17 ת'מוזמן לגשת לראותו בפעולה. אין אותו בKSP- ואתה לא חייב לקנות את המסך גם כן מהחנות - שיש לה מבחר מסכים די מועט...יחסית יום טוב ובהצלחה ב- 2800 הוא קונה מ-ksp את iiyama e-431 , ועל זה אין ויכוח , כי זה כמו להשוות סובארו לפרארי .. אם אתה לא קונה את ה-e431 אתה פשוט טיפש שמקשיב לאחרים .
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים שוב פעם התחלנו עם "מי שלא מקשיב לי הוא טיפש" ?בחייך.תפסיק.אתה פאתטי ובאמת שאין לך מה להוסיף.ואתה גם לא עושה כלום חוץ מלהקניט.אם אתה לא קונה את ה-e431 אתה פשוט טיפש שמקשיב לאחרים . מראה על הרצון לעזור.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר עדכון- בסוף קונים מ com4uהיא לא סגורה איזה מסך היא רוצה (דק, שטוח, 15\17\19 אינץ')אני אודה לכם אם תמליצו לי מהחנות www.com4u.co.il לגבי המסכים הבאים:17 אינץ' CRT19 אינץ' CRT15 אינץ' LCD17 אינץ' LCDאני מצטער על הדרישות אבל היא פשוט לא מבינה כלום ולא יודעת מה היא מעדיפה.על כל חלק אחר במפרט אני סגור חוץ מהמסך.*המחשב אינו מיועד למשחקים וגם לא לסרטים, אך רצוי שיהיה איכותי, אך לא hi end. שלא יהיה עם זמן תגובה איטי ועם רזולוציה גבוהה ו refresh rate מהיר!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים ההמלצות שלי למסכים מהחנות הזאת:crt 17"-mag 796fd2lg f700pcrt 19"-lg f900plcd 15"-אין מסכים נורמלים...lcd 17"-sony s73נ.בQ1234אמרתי לך לא פעם, ולא פעמיים. מספיק לדבר שטויות!אתה לא תמיד צודק, ולא כולם חייבים להקשיב לך.אתה אומר לאנשים לא להקשיב לאחרים...אז למה הם כתבו את זה בפורום? להקשיב לעצמם?בשורה תחתונה, תרגיע.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים lcd 15"-אין מסכים נורמלים... לרוב זה נכון - אבל יש מסך אחד נחמד BenQ 15" שמוכרים בבאג...אמור להיות 16ms - כדאי לבדוק ב1500 ש"ח בערך ובאמת במחיר כזה מומלץ 17" CRT איכותי או אם ממש חשוב מסך גדול - אז 19" CRT איכותי בתוספת 300 ש"ח בערך.. בכל מקרה - שתהנה ! ובהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.