פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים שלוםבידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג,וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס).החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז...בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז.חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז)לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה:http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpgכמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא)על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהוועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי...בפאנל הקדמי- אני רוצה לעשות חור בקוטר של כ-60 מ"מ שייאפשר כניסת אוויר טובה יותר של המאוורר הקדמי...מי שיכול לעזור לי שישאיר תגובה או שייפנה אליי בפרטיאו באיסיקיו 312251831נדב
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים מחבר תודה, אבל אני בכל זאת מעדיף שמישהו יעזור לי מכמה סיבותא. אין לי דרמל ואני בטוח שאני אצטרךב. אין לי הרבה נסיון ואני לא רוצה להרוסג. אין לי נגישות לחנויות ציוד בת"א- אני גר באיזור אלשקלון- מי שיבוא אליי יוכל לעזור לי בזה..מחכה להצעותנדב
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים תודה, אבל אני בכל זאת מעדיף שמישהו יעזור לי מכמה סיבותא. אין לי דרמל ואני בטוח שאני אצטרךב. אין לי הרבה נסיון ואני לא רוצה להרוסג. אין לי נגישות לחנויות ציוד בת"א- אני גר באיזור אלשקלון- מי שיבוא אליי יוכל לעזור לי בזה..דרמל אתה יכול לקנות בהום סנטר\אייס וכאלהואם אתה לא מוצא גומי (כמוני) אתה יכולים לחבר ע"י ברגים\סיליקוןמחכה להצעותנדב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.