עבור לתוכן

התשובה של ATI ל6600: הX700

Featured Replies

פורסם

תודה גבר כמה זמן חיכיתי לבדוק מי יותר טוב..

פורסם

נראה שה XT מפסיד בממוצא לGT בין 5-7 FPS.

עוד מוצר מנצח מבית nVidia?

פורסם

למי שעבר על הביקרות , ולפי מה שאני ראיתי עדין ע 6600GT לוקח , כאילו ה x700xt כרטיס מעולה אין מה להגיד

ה 6600GT עדין לוקח גם לפי המבקרים הנה כמה ציטוטים מהסיכומים :

"The X700 Pro has already proved itself to be a very fast part. It is not quite on par with the 6600GT in every case but it makes a good run"

"If we had to edge out a card that offers up the better value we would have to lean towards the GeForce 6600GT at this point in time."

"

The GeForce 6600 GT was faster in a majority of our benchmarks, if you want to go by sheer numbers. "

"For the time being, the GeForce 6600 GT appears to be the card of choice by the slimmest of margins."

פורסם

לדעתי דווקא ATI ניצחו בסיבוב הזה.

בין הX700XT מול ה6600GT ב6600GT לוקח כרגע די בגדול. וזה בגזרת כרטיסי ה199 דולר בחול.

אבל שימו לב מה קורה יותר למטה. הX700P והX700 הרגיל יותר חזקים בהרבה מה6600 הרגיל והחלש מאוד של NVIDIA.

אני מניח שNVIDIA תוציא לשוק כרטיס בינים בין ה6600 ל6600GT. אבל אין לי מושג איך היא תקרא לו... (אולי היא הייתה צריכה לקרוא לGT פרו ואז היה נשאר לה הGT...)

אבל בנתיים כל מה שאנחנו שומעים זה דווקא על גירסה מוחלשת עם 64 ביט של ה6600 החלש ממילא...

פורסם

ב כרטיסים ה"חלשים" x700pro x700

ATI בהחלט לוקחת אין מה לדבר או להשוות אפילו.

פורסם

אם אני לא טועה הסיבה היא המנוע של COD שהוא OPENGL

אני צודק ?

עריכה : עכשיו אני רואה את שאר הגרפים של COD וניראה לי שמשהו שם לא בסדר זה קרוב מידיי למה שאני מקבל עם 9800 פרו שלי

פורסם

לדעתי דווקא ATI ניצחו בסיבוב הזה.

בין הX700XT מול ה6600GT ב6600GT לוקח כרגע די בגדול. וזה בגזרת כרטיסי ה199 דולר בחול.

אבל שימו לב מה קורה יותר למטה. הX700P והX700 הרגיל יותר חזקים בהרבה מה6600 הרגיל והחלש מאוד של NVIDIA.

אני מניח שNVIDIA תוציא לשוק כרטיס בינים בין ה6600 ל6600GT. אבל אין לי מושג איך היא תקרא לו... (אולי היא הייתה צריכה לקרוא לGT פרו ואז היה נשאר לה הGT...)

אבל בנתיים כל מה שאנחנו שומעים זה דווקא על גירסה מוחלשת עם 64 ביט של ה6600 החלש ממילא...

היא יכולה להוציא Ultra ולהוריד את המחיר של GT למחיר של X700Pro

פורסם

ואו, תגידו אתם ראיתם את זה?

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20040921/ati_x700-10.html

חייב להיות לזה הסבר כלשהו.... תראו איפה ה-X800 נמצא.

יש מצב שזה קשור לזה שאין פילטרים?

(לא רוצה לבלבל וולקבוע עובדה אבל נראה לי שזאת הסיבה)

פורסם

תסתכל למטה

גם שיש פילטרים ההבדל הוא ענק.

פורסם

openGL! הרבה מאוד משחקים מבוססים על המנוע של quake ו עכשיו גם יהיו של doom

והכרטיסים של nvidia מצויינים עם המנוע הזה...

למי שראה בכל ה בנצים גם ה CS stress test הכרטיסים של nvidia מצויינים ...

לדעתי עדיף את ה סידרה של nvidia כי אתה מרוויח בה משני העולמות גם של ה D3D וגם מה openGL.

פורסם

אין שום בעיות בתמיכה של ATi בOpenGL, ואין קשר לתמיכה בOGL ולביצועים בDOOM3 לא לפחות בהקשר הזה.

DOOM3 רץ על הכרטיסים של nVidia יותר טוב בגלל פיטשר 1, הUltra Shadow בלעדיו, קארמאק עצמו אמר שהמשחק רץ יותר טוב על כרטיסים של ATi.

הצוות של ATi בARB הוא זה שפיתח את הOpenGL 2.0 שבין יתר הדברים מכילה תמיכה בשפת שיידרים כסטאנדרט, nVidia עדיין בקושי תומכת בOGL 1.5. ככה שאם כבר לחברה מסויימת יש בעיה בתמיכה בOpenGL זאת תיהיה nVidia.

DooM3 - המשחק תוכנן לעבוד טוב יותר על הכרטיסים של נבידיה, לייתר דיוק הכרטיסים של נבידיה תוכננו לעבוד טוב על DooM3. יש הבדל בין המנוע של המשחק למשחק עצמו, ככה שזה לא נכון להגיד שכל המשחקים שיהיו מבוססים על המנוע של D3 יעבדו יותר טוב על הכרטיסים של nVidia, במנוע עצמו יש אפשרות למיכה בOGL2.0 ואופציות לשימוש בתוכנות אופטימיזציה כמו Tow sided Stencil שיש לכרטיסים של ATi.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים