פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים בחדר שלי אין ביכלל קליטה בפאלפון! זה מה זה מעצבן!!! מה אני יכול לעשות בישביל שיהיה לי קליטה? (יש איזה סיכוי ליתקוע בפאלא אנתנה של איזה רדיו? ???) אגב מדובר ב אלפא פי (זיין) 8
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים איזה חברה (אורנג' סלקום)? אפשר קישור?יש מצב שהחדר שך כמה מטרים מתחת לאדמה?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אורנג,כן אני גר בבסיס אטומי 700 מטר מיתחת לאדמה! לא אני גר בביניין קרקע! http://www.orange.co.il/catalog אז תעשה חפש לפי יצרן למלא ואז ALPHA!
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אל תתרגש אורנג' ידועה בחוסר קליטה בחדרים מסויימים בבית... אני מכיר אחת שכל מטבח בשכונה שלה אין לו קליטה באורנג'...אין הרבה מה לעשות חוץ מלבנות מחדש את החדר, לעבור לסלקום/פלאפון/מירס/ג'אוואל או לעבור דירה....
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אם בקירות משולבת רשת ברזל (קירות בטון לדוגמא), היא ממסכת את גלי הרדיו, ולכן אין קליטה.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים זה לא קשור כיון שיש לי לפחות גם חבר עם מכשיר סלקום GSM ויש לו קליטה מעולה אצלי.לי הייתה בעיה כזו בT630 שהיה לי באורנג' והתעקשתי להחזיר אותו.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אם יש לך הרבה כסף ונושא הקליטה כל כך חשוב לך, אתה יכול לבקש מהספקית שירות (אורנג' סלקום וכו...) לעשות אנטנה קטנה על הגגזה יספק קליטה טובה לרדיוס מזערי אבל לפחות כולל את הבית שלךהאנטנות האלה עברו בדיקות ואישורים של משרד הבריאות ובגלל שהרדיוס שלהם קטן (הפליטה שלהם נמוכה) הם לא מהווים סכנהאבל עולים לא מעט!
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אין לך הרבה מה לעשות בנה לפלאפון משהו שיחזיק אותו ליד החלון ואז שיצלצלו דבר...או שתחליף מכשיר למשהו איכותי יותרושאלה שקצת לא קשורה...איך אתה מסתדר עם כזה פלאפון?!!??זה אשכרה אינתרקום עננננקקקאי אפשר לשים את זה בכיס זה כמו המכשיר של המאבטחים בקניון שבודק מתכות
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לחבר שלי הייתה את אותה בעיה, החדר שלו לא קלט כי הוא היה קצת מתחת לאדמה, אז הם התקשרו לאורנג' והם באו להתקין להם (בחינם) אנטנה או מגבר כזה בחדר שלו. מאז יש לו פול קליטה לאורנג', אבל לכל שאר החברות עדיין אין קליטה בקיצור - תתקשר תגיד להם, אם הם רוצים כסף תאיים בהתנתקות המונית שלך/של אמא שלך/של אחיך/של הדודה מצד האבא וכו'ץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.