עבור לתוכן

כרטיס מסך "חדש" למחשב ישן

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך.

בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי).

בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה)

תודה

פורסם

תראה מצד אחד המשחק הזה מיועד לקהל יעד שהוא לא גיימרים כבדים ויותר לבנות שלא מבינות כלכך מה יש להם בקופסא הלבנה הזאת שמחוברת למסך

מצד שני לפי הגרפיקה ולפי הכמות של המודלים והכל זה דיי אמור לקחת משאבי מערכת

מצד שלישי המחשב הזה ממש ישן ו FX5200 למרות שהוא "שיפור" לעומת ה TNT הוא עדיין לא יתן בוסט גדול בביצועים

אני מציע לך לחכות קצת אחרי שהמשחק יצא ואז לבדוק מה אנשים אומרים על איך הוא רץ במחשבים חלשים

ד"א איך סימס הראשון עובד ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

הראשון רץ סבבה... אין תלונות... נניח שאני אוכל להשקיע עוד קצת (לא בטוח, אז אם למישהו יש מידע לגבי איך המשחק ירוץ עם 5200 אז שיגיב) ואקנה את הXFX5500 שבKSP ב-380 ש"ח, אז השיפור בביצועים יהיה משמעותי?

פורסם

עדיף כבר את ה 9550 שעולה 430 ב KSP

יתן שיפור יותר רציני מ 5500

ועם אתה עושה OC אז בכלל יהיה שיפור.

פורסם

אם "P3 1GHZ" הן הדרישות המינימליות זה לא בהכרח אומר שהמשחק ירוץ, או בכלל ינוע - בצורה כ"כ שחיקה.

תבדוק איזה AGP הלוח שלך תומך - אני די בטוח שה-TNT2 הוא AGPx2/3.3V ויכול להיות שכרטיס חדש לא יתאים ללוח שלך.

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא ASUS CUV4x-cme שאמור לתמוך בAGP4 לפי מה שמופיע כאן: http://usa.asus.com/download/mbdriver/socket370.htm

משום מה, אם אני מסתכל על מה שכתוב בלוח ב-CPUZ כתוב שהוא AGPX2 REVISION2.0 - הנה תמונה של המסך הנ"ל

יכול להיות שזה מותקן כרגע TNT2 שהוא AGPX2?

בלי קשר, לפי מה שראיתי דרישות המינימום לפי האתר של EA הן פנטיום 3 800MHZ עם 256MB SDRAM וכרטיס מסף רדאון 7000 או ג'יפה 2.

אם אני מתקין FX5200 או רדאון 9550, אז לדעתכם המשחק ירוץ בצורה סבירה (על ההגדרות הכי נמוכות...)

תודה!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הלוח הוא AGP X4 והכרטיס מסך תומך ב 2X

קודם תתקין את המשחק על המחשב, לא מריץ טוב? (נראה לי שהוא לא)

אז תקנה

ובקשר לכרטיסי מסך, זה אמור להריץ אותו בצורה סבירה אבל אל תצפה לניסים ונפלאות

פורסם

אני יגיד לך , על המחשב שלי , המשחק פועל חלק מבחינת FPS(9600פרו) , אבל יש הרבה מאוד תקיעות , ויש לי מחשב הרבה יותר טוב משלה... , אבל לך תדע איך זה יעבוד על הגדרות הכי נמוכות(אצלי זה על הכי גבוהות+פילטרים)

גם אצל אח שלי עם FX5200 זה עובד מעולה אבל עם קצת תקיעות(ו256MB זיכרון) , אבל זה בהחלט שחיק ביותר כי זה לא כזה מפריע... , וגם התקיעות נעלמות אחרי דקה-שתיים...

פורסם

הלוח הוא AGP X4 והכרטיס מסך תומך ב 2X

קודם תתקין את המשחק על המחשב, לא מריץ טוב? (נראה לי שהוא לא)

אז תקנה

ובקשר לכרטיסי מסך, זה אמור להריץ אותו בצורה סבירה אבל אל תצפה לניסים ונפלאות

הוא לא יריץ בכלל , המשחק דורש מעבד של 2.0ghz לפחות למערכת עם כרטיס מסך ללא TNL חומרתי.

בכל מקרה תקנה R9000/GF5200 זה יתאים ויותר מיספיק בהתחשב במעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה!

נראה לי שאני אבדוק אם המשחק רץ ואז אקנה FX5200 או רדאון 9550 לפי התקציב...

אם יש למישהו מערכת דומה ואת המשחק אני אשמח אם יגידו לי איך זה רץ... כי ברמת העיקרון לא אמור להיות מותקן על המחשב הזה אף משחק חוץ מסימס 2 וחבל לי לקנות כרטיס מסך אם זה לא ירוץ בכל מקרה.

תודה!

פורסם

לאבא שלי יש מחשב סלרון 700 מגה הרץ עם 256 מגה זכרון וכרטיס מסך מובנה 16 מגה

והסימס הראשון רץ חלק..טוב נו זה הסימס הראשון

אבל אתה יכול להשוות את 2 למשחק Singles

נראה לי שזה בנוי על אותו מנוע בערך

וירוץ לך בסדר בהגדרות הכי נמוכות עם כרטיס מסך יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים