עבור לתוכן

ווינדוס לא עולה

Featured Replies

פורסם

לא פעם ראשונה.

יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר.

שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל.

זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc.

האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד.

ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה.

בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל הכיוונים!

מה עוד פעם לפרמט ועוד פעם יהיה אותו דבר?...

ומה זה הפס הלבן שעובר דרך המלבנים הלבנים?אף פעם הוא לא היה לי מאיפה הוא צץ?!

עזרה בבקשה מהר!!!

אייל הנואש

פורסם
  • מחבר

פתחתי אותו ת'ארד בbit tech וגם שם אף אחד לא יודע מה לעשות...

גם כאן זה הממצב?...

פורסם

למה אתה כל הזמן מקפיץ?! יש כפתור כזה שנקרא "עריכה"!

פורסם

אם רק התקנת את ה-windows וכבר הבעיה הזאת מופיעה, יש שתי אפשרויות.

1. יותר סביר - אתה "חוטף" איזה וירוס ישר אחרי ההתקנה - מהתחברות לאינטרנט או התקנה של windows/ תוכנה מסוימת מדיסק נגוע.

2. פחות סביר, אבל אפשרי - בעיית חומרה.

אני מציע לך לוודא שאתה מתקין מדיסק מקורי, שהדבר השני אחרי ה-windows והדרייברים שאתה מתקין הוא אנטיוירוס טוב ומעודכן ולקוות לטוב. לא הלך - תן לנו עוד פרטים וננסה לעזור.

בינתיים, אני ממליץ גם לקרוא את חוקי הפורום כדי ללמוד למה אסור להקפיץ דיונים.

פורסם
  • מחבר

1.עשיתי ניסוי,אחרי שהתקנתי ת'ווינדוס ות'דרייברים,כיביתי כמה פעמים והדלקתי,הכל עבד יופי.

התקנתי את כל התכנות לאחר הניסוי וביצעתי אותו שוב,עבד יופי.

אבל יש כמה בעיות בהנחה הזאת:א.היא לא מסבירה ת'מלבנים המעצבנים האלו,ואת הפורמט המייגע.ב.מאיפה אני אמור לדעת מה ממה שהתקנתי גורם לבעייה?...יש איזה משהו ידוע?

2.דווקא בעייני לפחות(האדומות כבר),זאת אפשרות סבירה יותר,האם לדעתך zero fill full יכול לסדר את זה?אני חושב שאם הוא יסדר ת'פורמט(איפה הבעייה באמת?)אז הכל יבוא על תיקנו,כי זה קרה רק אחרי שהפורמטים לקחו ממש ממש המון זמן(קרה פעמיים אם לא הזכרתי).

עזרה עדיין נחוצה,

אכן קראתי את חוקי הפורום-אלו לא הקפצות לדעתי-ע י ד כ ו נ י ם...

אייל הנואש עדיין

פורסם

שמע, אם כל מה שאתה רוצה לעשות זהלעדכן, תשתמש בעריכה. זה ממש לא תורם לך אם אתה מקפיץ ככה

פורסם
  • מחבר

אממ,יש כמה סיבות שאני לא עושה את זה:

1.יכול ליהיות שהבעייה מסתתרת בין השורות הקודמות,חבל למחוק.

2.האם כשאעשה עריכה זה יחזור ליהיות,הת'ארד הכי "חדש"?

אבל עזוב עכשיו חוקים,הקפצות ושאר ירקות אני צריך עזרה לבעייה.

אחרי זה תיפתרו ממני...

אייל הנואש כבר יומיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים