עבור לתוכן

צריך עזרה בבניית קולט אינפרא אדום

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי במדריך בתחרות המדריכים ולא הבנתי שם דבר אחד, יש את החיבור של ה9 פינים, יש לי אחד כזה ומתוכו יוצאים 4 כבלים עכשיו איך אני יודע איזה כבל זה איזה ?

או שאני צריך להוציא אותם ולהכניס חדשים דרך החורים שמסומן במדריך ואז איך אני אמור להלחים אותם בתוך המחבר הזה של ה9 פינים ?

אם לא הבנתם למה אני מתכוון אני אנסה להסביר יותר טוב, תודה לעוזרים.

פורסם

אתה לא יכול להשתמש במה שיש לך אתה צריך לקנות אחד בחנות אלקטרוניקה. :)

פורסם
  • מחבר

כתוב במדריך להשתמש באחד שיש לי אז איך לא..

פורסם

רשום שהוא קנה את זה!!! אני לא סתם אומר!!

אתה לא רוצה לקנות בעיות שלך אז אל תעשה בכלל!

פורסם
  • מחבר

אוי...

אני מצטט אותו

"

כבל 4 גידים - למעשה אנו צריכים רק 3 חוטים אך לא נתקלתי עוד בכבל כזה (אני השתמשתי בחוט טלפון, חוט זול ונוח לעבודה)

- מחבר DSUB 9PIN נקבה (חיבור סריאלי כמו של עכברים ישנים)

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/v/b/m/a/s/t/e/r/2/3/1/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407071748509849/200407071806462243/DSUB.jpg

"לבסוף, הלחימו את קצוות החוטים אל רגלי המחבר הסריאלי, פינים 5,1 ו-7."

את השלב הזה לא הבנתי !!! איך עושים את זה ??

פורסם

אתה לוקח חוט טלפון

מפרק לו את הראש ומוציא את הארבע חוטים שיש שם

שלוש מהם אתה מלחים או תוקע בתוך הכבל 9 פינים במקומות המסומנים

פורסם

אתה לוקח חוט טלפון

מפרק לו את הראש ומוציא את הארבע חוטים שיש שם

שלוש מהם אתה מלחים או תוקע בתוך הכבל 9 פינים במקומות המסומנים

בדיוק! אתה לא הסברת את עצמך טוב... אתה אמרת שמהמחבר השיראלי יוצאים לך 4 חוטים וזה פשוט לא הגיוני! אז כך שזוהי לא אשמתי שתשובתי לא התאימה לשאלתך...

פורסם

הכי טוב שתסתכל על המעגל ותבין לבד איך צריך לחבר הכל,לא צריך להיות גאון כדי להבין איך לחבר.

פורסם
  • מחבר

אצלי ה9 פינים הזה הוא מפלסטיק כי לקחתי את זה מעכבר אז איך אני אמור להלחים את החוטים בפנים ?! זה מה שאני לא מבין.. או שאני צריך לקנות חדש כזה שהוא שטוח מברזל.. יענו שלי גם בפנים ברזל אבל אי אפשר להגיע לשם..

פורסם

אצלי ה9 פינים הזה הוא מפלסטיק כי לקחתי את זה מעכבר אז איך אני אמור להלחים את החוטים בפנים ?! זה מה שאני לא מבין.. או שאני צריך לקנות חדש כזה שהוא שטוח מברזל.. יענו שלי גם בפנים ברזל אבל אי אפשר להגיע לשם..

אז אני כן הבנתי נכון... :P

כמו שאמרתי אתה צריך לקנות כי מה שאתה קונה אתה יכול לפתוח אותו...

פורסם
  • מחבר

תודה, אז אני פשוט אגש לחנות אלקטרוניקה ואקנה הכל בהזדמנות.. מקווה שלא יקחו לי מחיר מופרז מידי כי שמעתי שהם יקרים ( יש חנות אחת ברחובות, צפריר אלקטרוניקה ) :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים