עבור לתוכן

צריך את עזרתכם נואשות, האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה של מהירות לא סדירה של Bios ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

2 דברים

1. כשביצעת את הבדיקות ביצועים עם ה-PCMark למיניהם עשית את זה תמיד אחרי ריסט? אם המחשב שלך עמוס באותו רגע הבדיקה לא שווה שום דבר.

2. מה שאתר מתאר בביוס - השעון קופץ בקפיצות של 2-3 שניות כל 2-3 שניות או שהוא פשוט ממהר? איך השעון בוינדוס?

בנוסף תעשה

start -> run -> dxdiag

לך שם ל-display ותראה אם כתוב לך enabled ליד AGP Texture Acceleration

לגבי שאלתך בביוס, השעון לא ממהר ב2 או 3 שניות, אלא בקפיצות של 2 ו-3 שניות, כאילו משהו מפריע לו

יש למעלה בתפריט( בכותרת של הביוס) מן גל כחול שאמור לנוע בצורה חלקה והוא נעצר כל שתיים שלוש שניות.

אני לא מבין גדול במחשבים אבל אין שום אפליקציה שיכולה לתת ביקורת מקיפה על מצב בחומרה במחשב ולומר האם הכל תקין?

נראה לי שהמחשב שלי כרגע עובד במצב של 70% ממה שהוא יכול לתת

פורסם

בדקת אם זה enabled או disabled?

פורסם
  • מחבר

בדקת אם זה enabled או disabled?

בדקתי, הוא נמצא ב- enabled

פורסם
  • מחבר

תלווה מחבר סטיקים אחרים ותבדוק.

אז ככה, כרגע התקנתי זכרון של Samsung ועדיין נשארה אותה בעיה

אז כנראה שהזכרון שלי בסדר

יכול להיות מצב שהמעבד הוא מקור הבעיה ?

אם לא נשאר רק לוח האם

פורסם

הייתי אומר שזה הלוח לפני המעבד, לרוב אין תקלות כאלו במעבדים - זה או עובד, או לא.

עובד, אבל לאט? לא נראה לי.

ניסית לאפס את הBIOS? תעשה Load Fail Safe Defaults (או המקביל הרוחני של זה בלוח שלך) מהתפריט הראשי.

פורסם
  • מחבר

הייתי אומר שזה הלוח לפני המעבד, לרוב אין תקלות כאלו במעבדים - זה או עובד, או לא.

עובד, אבל לאט? לא נראה לי.

ניסית לאפס את הBIOS? תעשה Load Fail Safe Defaults (או המקביל הרוחני של זה בלוח שלך) מהתפריט הראשי.

עשיתי כבר איפוס של ה- bios ועדיין נשארה הבעיה

טוב אז נשאר לי רק לפרק את המחשב ולשלוח את הבורד לבדיקה.

אני כבר רואה את התגובה שלהם...." הבורד תקין, מה אתה רוצה, בגלל שהשעון בביוס קופץ כל 3 שניות אתה רוצה בורד אחר ?

אם הבורד לא היה נדלק או המחשב לא היה עולה אז אנחנו מבינים אבל הכל נראה תקין... אנחנו לא מחליפים לך אותו."

איך גורמים להם להחליף לי את הבורד מבלי שיעשו לי בעיות ?

פורסם

מי זה "להם"?

פורסם

אם יש לך אחריות על הלוח, לחנות לא יהיה אכפת בכלל. הם שולחים ליבואן ומקבלים זיכוי, כל עוד הם לא חולרות, הם לא יזייניו לך את השכל

אז חוץ מזמן וכאב לב, אין לך מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לקבל מהחנות את שם היבואן, דיברתי איתם והם אמרו לי שהם לא מטפלים בלקוחות פרטיים

הסברתי להם יפה שהמחשב הזה נותן תמיכה לחברה גדולה בארץ בתחום המחשוב ושאלתי אם יש

אפשרות לבוא בעצמי למעבדה ולחסוך זמו מיותר מכיוון שאין באפשרותי לחכות ללא מחשב

אני הבוקר קופץ לשם ומקווה שלא יעשו בעיות

פורסם

מי זאת החנות המאפנה הזאת? החנות צריכה להחליף לך במקום את הלוח ואח"כ לעשות מה שהיא רוצה מול היבואן. לא קנית מהיבואן, קנית מהחנות. בסוף תלך ליבואן והוא יבקש ממך לטוס לאסוס לסדר את הבעיה.

תספר לנו שנדע ונזהר.

פורסם
  • מחבר

מי זאת החנות המאפנה הזאת? החנות צריכה להחליף לך במקום את הלוח ואח"כ לעשות מה שהיא רוצה מול היבואן. לא קנית מהיבואן, קנית מהחנות. בסוף תלך ליבואן והוא יבקש ממך לטוס לאסוס לסדר את הבעיה.

תספר לנו שנדע ונזהר.

לא לא ממש זה לא ככה, החנות בסדר גמור, הם נתנו לי את האפשרות לבחור, או להביא להם ותוך מספר יגיע לי בורד אחר או ללכת בעצמי אל היבואן בראשון (מכיוון שזה היה מאד דחוף מבחינתי) ולקבל שירות מידי.

אז אנוכי נסע לשם על הבוקר, עשו לי קצת פרצופים מכיוון שהם לא מדברים עם לקוחות פרטיים אבל בסופו של דבר, אפילו לא בדקו את הבעיה של הלוח, ונתנו לי לוח חדש.

מחר בבוקר הרכיב את כל המחשב בתקווה שבאמת הבורד לא היה תקין והחלפתו פתרה את הבעיה באופן סופי.

שאלה קטנה לי, כאשר פרקתי את המחשב היה צורך גם להפריד את המעבד מהמאוריר המקורי שלו, ונשארה קצת משחה בין המעבד לצלעות קירור.

שאלתי האם אפשר עדיין להשתמש במשחה הקימת או שאני חייב לקנות ולמרוח משחה חדשה, האם זה כל כך חשוב ?

פורסם

תראה, לשים גריז תרמי חדש זה ממש לא בעיה. לא בכיס ולא לביצוע. וזה משהו שיכול לעזור בהחלט. אני אומר תלך על חדש כבר

פורסם

כולי תקווה שזה יסתדר ;D באמת סיפור על גבול הביזאר.

פורסם
  • מחבר

תראה, לשים גריז תרמי חדש זה ממש לא בעיה. לא בכיס ולא לביצוע. וזה משהו שיכול לעזור בהחלט. אני אומר תלך על חדש כבר

איפה אפשר לקנות כזאת משחה באזור המרכז ? הבנתי שיש כמה סוגים של משחה, מה ההבדלים ?

זה לא ספור מסובך למרוח אותה ? הבנתי שצריך מאוד להקפיד בזמן המריחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים