פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים שמע אחי.. אני מנגן כבר 4 שנים זה חובה להתחיל על קלאסית!!! פשוט חובה!!!!!!!! לא אקוסטית ולא חשמלית!! קלאסית ועם יש לך קצת כסף נזיל אני ממליץ על ADMIRA!! אחלה גיטרה..לי יש אותה ועם אתה תרצה לקנות חשמלית מתישהו... FENDER STRATOCASTER MEXICO!!!!!! גיטרה שולטת!! כמובן שגם אותה יש לי!!! היא עלתה לי 3 וחצי אלף... ועכשיו יש אותה במצבע של 2700!! אחלה גיטרה!! אין גיטרה אחת במחיר שלה שמשתווה אליה!!!!! נותנת תמורה מלאה לכסף וכמו ש ANAS אמר לפני... בחיים אבל בחיים לא קונים גיטרה בלי לנגן עליה!! זה כמו שאתה תקנה נעליים באינטרנט .. אתה לא יודע איך הם מרגישות הנעליים אתה צריך לבדוק ורק אז לראות עם זה טוב או לא !! זה על אותו הפרנציפ!!! לא מנגנת גיטרה.. לא קונה זה גיטרה!!! תתחדש
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר הבנתי הכול תודה לכולם על כל התגובות.עכשיו אם אתם יודעים תגידו מה ההבדל בין גיטרה ספרדי לבין אמריקאי?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים הצליל.הצליל משתנה בין גיטרה לגיטרה, ביןו חברה לחברה, ובין ארץ יצור לארץ יצור!בגיטרות חשמליות תמיד עדיף לקנות תוצרת ארה"ב! איכות יצור וחומרים טובים יותר!בגיטרות קלאסיות זה תלוי איזה חברה אתה קונה...כי יש גיטרות ספרדיות עם צליל משגע! אז כמו שכולנו אמרנו לך...אל תמתג מלכתחילה את הגיטרה שאתה הולך ליקנות...קודם כל תלך תנגן על הכל, אמריקאיות ספרדיות, אקוסטיות וקלאסיות ובסוף תחליט מה הכי אהבת...אתה חייב לנגן ולהתחבר לצליל ולהרגשה...אחרת זה לא שווה כלום.רק גדי לעורר את הקנאה של התפוז...לי הייתה 57' Stratocaster אמריקאית ביבוא אישי, בצבע מייפל משכר.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים שמע אחי.. אין לי כסף נזיל כמו שלך יש כנראה.... 10 או 20 אלף דולר או יותר או כמה שזה לא עלה לך!! אני מעוניין לקנות את זה ממך ב 5000 שקל? מסכים ??!?!? :'(
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אני מנגן לבד מגיל 11 (21 עכשיו ) ואני אומר תתחיל קודם עם קלאסית ותראה איך זה מתאים לך. אני אישית חושב שאין תחליף לקלאסית שלי. יש לי חשמלית אחת ואקוסטית מדהימה בבית.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לתפוז.אם לא שמת לב, כתבתי "הייתה"הגיטרה כבר לא אצלי אבל רק לידע הכללי שלך...אני הבאתי אותה מחו"ל ושם קניתי אותה במחיר שמתאים פחות או יותר לתקציב שלך. היא עלתה משהו כמו $1,300היום אני מחזיק בחיה אחרת....אני מחזיק ב Gibson Historic 1959 Les Paul....גיטרה מדהימה! הצליל והמראה שלה משכרים....קשה לעמוד בקירבתה!אבל היא עולה סכום נכבד של כסף...אם אתה רוצה את הSpec שלה כנס ללינק הזה: http://www.zzounds.com/item--GIBLP59/view--Faded+Tobaccoדרך אגב שלי גם בצבע "הטבק הנעלם" אין עליה!בברכת יום טובניר
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים בן כמה אתה שיש לך סכומי כסף נכבדים כאלה?!?!ואיך FENDER 57' עלתה לך 1300 דולר?!?!??!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים תפוז אחיהמלצה לי בשבילךיש את הESP M203 ב5000 רק שזה ממש מעיק שהיא תוצרת קוריאהאבל חוץ מזה גיטרה מטורפת ברמותצליל מטורף שלא לדבר על דיסטורשןמשווקות בעיקר בחלילית
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים ממש ממש לא אתה יכול לשרוף את המגברגם אם אתה רוצה נניח להקליט למחשב צריך להשתמש במגבר ואת היציאה שלו להכניס למחשב.ויללאה לך על קלאסית... סתם איך שאתה רוצה.ממש לא נכון , לי יש חשמלית שחבר של אח שלי הביא לי(של אבא שלו , בת 25שנה) , אמר לי , אם היא עובדת קח אותה(כמובן שקשה לקחתי אותה לא היו לא מייתרים ולא כלום)קניתי כבל ושמתי מייתרים , והגיטרה עובדת , והיא אפילו גיטרה לא רעה בכלל! , ונחשו מה? , המחשב הוא המגבר שלי , אני מחבר בדרך הבאה Guitar>Big PL to Big PL cabel>מתאם לPL קטן למחשב>כניסת האודיו של המיקרופון במחשבוזה עובד מצויין , ויש הרבה תוכנות שתומכות בזה ועושות הרבה אפקטים שמגברים לא מסוגלים לעשות , המחשב מחובר למערכת הסטריאו ולדעתי שומעים לא רע בכלל , כמובן שאי אפשר להשוות למגבר נורמלי , אבל זה בכלל לא רע יחסית למגבר...
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים תפוז אחי המלצה לי בשבילך יש את הESP M203 ב5000 רק שזה ממש מעיק שהיא תוצרת קוריאה אבל חוץ מזה גיטרה מטורפת ברמות צליל מטורף שלא לדבר על דיסטורשן משווקות בעיקר בחלילית מה ההמלצה פה אני לא הבנתי?!?! כאילו אתה רוצה שאני יחליף ת FENDER STRATOCASTER MECIXO שלי?!!?? :lol: אמממ תן לי לחשוב שניה ?!?! אז זהו שלא נראה לי!!! במיוחד לא לסיגנון שאני מנגן..! עם אני יחליף גיטרה עכשיו זה יהיה ל GIBSON SG !!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אחיעם כל הכבודהאי אס פי היא בערך 4 רמות מעל הפנדר המקסיקניתאבל כמו שאמרת זה לא לסגנון שלךטוב אחי SG זה כבר עולם אחראבל היא מתחילה היום בסביבות ה6000...אבל היא לא נותנת דיסטורשן כמו הESP
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים נכון ה ESP באמת בכמה רמות מעל ה מקסיקנית שלי..אבל היא קוריאנית... !זה כמו FENDER מקסיקנית ואמריקאית..יש הבדל ענק!! ואני שמעתי ת ESP הקוראינית.... ואני העדפתי אפילו בצליל ת FENDER MEXICO!
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים אם אתה מתחיל קח קלאסית אם אתה רוצה קח FENDER STRATOCASTER 66שווה ביותר ויש IBANEZ JS SERIES יש מבחר אלה גיטרות שולטות בשןק אם אתה מקצוען תעבור לGIBSON X FACTORאו FENDER TELECOUSTIC ACOUSTIC ELECTIC GIUTARאל תקנה גיטרות קוריאניות הן לא עומדות בתקנים של החברהה בכללאישית אני מתאמן על FENDER TELECASTE 52' אין יותר טוב לדעתי AL EST GUT
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים נכון ה ESP באמת בכמה רמות מעל ה מקסיקנית שלי..אבל היא קוריאנית... !זה כמו FENDER מקסיקנית ואמריקאית..יש הבדל ענק!! ואני שמעתי ת ESP הקוראינית.... ואני העדפתי אפילו בצליל ת FENDER MEXICO!תשמע בנאדםכמעט כל קו הייצור של ESP עבר לקוראיהאז אני בספק אם ניגנת על האחת שעליה דיברתיונכון שהאיכות של הקוריאניות ירודה מזו של היפניות וכמובן האמריקאיותאבל מטעמים כלכליים חברות גדולות כמו איבנז ESP וג'קסון מעבירות את פסי הייצור של הסדרות הנמוכות לקוריאהבסך הכל הגיטרות בסדר גמוראבל קוריאה היא כמה וכמה רמות מעל מקסיקו שהיא אולי טיפה יותר איכותית מסין שהיא הכי דרעק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.