פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים נראה פורום מעניין מאוד מאוד האנשים פה נראים מבינים מאוד אז ככה אני בן 17 וחצי מקריית ביאליק בהמלצת חברי הפורום קניתי מצלמה דיגיטלית CANON A60 כמובן... אני אמור לקבל אותה בשבוע הקרוב.. אני אביא עידכונים ואת הצילומים הראשונים והבטח לא משהו שלי.. אבל נשתפר.. בינתיים עד שתגיע המצלמה אני מחפש לה כרטיס זיכרון מצאתי את הכרטיס הבא: cf 128mb a-data (x40) ב-150 שקל. האם זה משתלם?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים המחיר דווקא די בסדר , אבל אולי תחפש משהו יותר איכותי למרות שadata לא רעים.אני חושב שלך הוא יתאים כי אתה רק מתחיל ולא צריך משהו מקצועי , רק אל תקנה זיכרון מחברה לא מוכרת.
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים ברוך הבא לפורום אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום, ולשנות את הכותרת בהתאם (שתיהיה יותר אינפורמטיבית ותציין את נושא התארד)
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים ברוך הבא לפורום RED_SHARK ! שמח לשמוע שאתה מתרשם מן הפורום, אנא קח לתשומת ליבך את דברי Vatos-Locos - ותשנה את הכותרת בהקדם אין צורך לציין כי הינך "חדש" בכותרת, בגוף ההודעה זה מספיק כותרת להצעה: " צריך המלצה לכרטיס זיכרון ל-Canon A60 " לגבי שאלתך, במחיר הזה, אני הייתי אפילו קונה כרטיס 256MB בתוספת קטנה. מחברה מוכרת כגון : Sandisk, Lexar, PQI, Kingston. אין צורך לקנות למצלמה שלך כרטיס מהיר ויקר כיוון שהמצלמה כלל לא תנצל אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.