פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים קניתי היום את החיבור הנ"לעל החיבור עצמו יש רק 3 רגלייםבאוזניות שיש לי יש רק 2 חוטים איך להלחיםתודה לכל מי שיעזור
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אין לי מצלמה טובה כרגעבעקרון יש 3 פינים אחד אדמה עוד אחד לערוץ הימני ועוד אחד לערוץ השמאלי
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים זה לא עוזר אני לא מבין על איזה רכיב אתה מדבר.... תחפש בגוגל תמונה שלו... או שתצלם...
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר חיבור סטריאו פשוט 3.5 מ"מ כמו שיש בדיסקמנים אוכמו שהיה במדריך של NADI לחיבור אודיו קידמירק בלי אפשרות לחבר שני מערכות רמקולים
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים תקנה פשוט מפצל ל-2 תכניס אותו לירוק ושים שם את 2 הכבלים.. המפצל עולה 7-8 שקל.
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אם אתה רוצה לחבר נקבה לכבל של אוזניה אז כאשר הוא הפוך פינים כלפי מעלה והכניסה רחוקה ממך לפין שנמצא בצד ימין חוט אחד ומולו יש פינים אתה צריך לחבר לזה שנמצא קרוב לקצה את הסיכוך לחבר לפין שנמצא קרוב לכניסה בכבל של האוזניות יש בתוך כל כוט חוט דק יותר והוא זה שמוביל את הצליל מסביבו יש חוטי נחושת שהם הסיכוך אם תחבר אותם לא תשמע שום דבר אם אתה מחבר זכר את הסיכוך מחברים לחלק הגדול לרוב יש בו חור ואת החוטים הדקים אל האחרים ימין שמאל תצתרך לנסות
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים באוזניות יש 2 חוטים וסיכוך (חוט נחושת בלי בידוד שהולך ליד אחד החוטים או עוטף את שניהם)את הסיכוך אתה מחבר למגע הפנימי ביותר (הגדול) ואת 2 החוטים לשמאל וימין אתה מחבר למגע האמצעי והחצוני, אני לא בטוח מי מהם הוא השמאל ומי הימין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.