עבור לתוכן

האם צפויה צניחת מחירים למעבדי A64...?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לקנות מערכת מבוססת A64 3000, המחיר כרגע בKSP עומד על 990, במקומות אחרים על כ1100 ש"ח.

לפני כמה ימים ראיתי מישהו שכתב על מעבד חדש שישוחרר ב1 באוקטובר, ובכך יביא לצניחת המחיר של ה!64 הנוכחי, בכ200-250 ש"ח.

מישהו יודע עד כמה זה מהימן? ואם כן, כמה זמן יקח עד שהמחיר החדש יכנס לתוקף? האם זה קורה מיד?

תודה!

נדב.

פורסם

אני כתבתי ידיעה על כך שיגיעו מעבדים זולים לתושבת 939 לחנות אינטרנטית אמריקאית ב-1 באוקטובר אבל מעולם לא רמזתי לכך שזה יגרור הורדת מחירים.

אני לא מודע לשום הורדת מחירים ש-AMD אמורה ליזום בקרוב. לרוב AMD ואינטל מורידות מחירים אחת לרבעון. AMD כבר בצעה את ההורדת לרבעון השלישי ביולי. אם תהיה הורדה נוספת היא תגיע אמנם ברבעון הרביעי שמתחיל באוקטובר אבל לי ידוע אם זה יהיה ב-1 באוקטובר או ב-1 בנובמבר.

תתאזר בסבלנות, כשיהיה לנו מידע על כך נשתף אותו עמכם :)

פורסם
  • מחבר

אני זוכר בפירוש אינדיקציה כזאת.. אז אם לא אתה אמרת, אז מישהו אחר :)

מבחינה הגיונית, הפצת הA64 בסוקט 939 אמורה להוריד בצורה כלשהי את המחירים.. אני מניח שנחיה ונראה.

תודה בכל אופן!

אם מישהו בכל זאת יודע משהו על זה....

נדב.

פורסם

שכח מזה. כמו שאמרתי בעבר, הורדות מחירים בארה"ב מגיעות לארץ בהשהייה של חודש-חודשיים, ובמילא המחיר כלכך נמוך כרגע שאין לו לאן לרדת - עוד קצת למטה והוא בתחרות עם הSempron.

זה זמן מצויין לקנות את ה3000.

יתכן שעם כניסה מאסיבית של מעבדי 939 ישארו עודפי סוקט 754, אבל זה לא נראה לי משתי סיבות:

1. אין ייבוא סדיר של הA64, מה שאומר שהכמויות שמסתובבות בארץ קטנות ממילא

2. עד שיכנס ה939, יקח עוד חודשיים לפחות (לוחות, מעבדים).

בקיצור, קנה וזהו. המחירים כרגע מצויינים.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי, ושוכנעתי....

אני ארוץ עם המפרט המתוכנן, לא נראה לי שאני אחכה עד שיגיעו ה64 ב939... ובכל מקרה הם יהיו יקרים יותר..

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים