עבור לתוכן

מסך "18-"17 TFT שיתאים לישומים רגילים וגם למשחקים - המלצות...

Featured Replies

פורסם

אני קונה AMD 3000 עם כרטיס מסך 6800 (וזכרונות וכו') כך שמבחינת ביצועים המחשב אמור להיות לא רע

אני רוצה מסך שיתאים גם למשחקים (ברזולוציה גבוהה) ושהמסך לא יגביל יותר מידי - נכון שבחיים יש פשרות ומסך טוב למשחקים לא בהכרח טוב לישומים הרגילים אבל אשמח לשמוע המלצות

(חשוב שהמסך יתכונן לגובה)

פורסם

מה התקציב?

פורסם

אם מדובר במחשב עם 6800 אתה יכול להבין שהתקציב דיי גבוה.. בסביבות ה-3000+ אני משאר..

כמו שכבר אמרתי לך, מסכים מומלצים:

Viewsonic VP171B (אם כי קצת חשוך לטעמי, יש לי שניים כאלה).

ומסכי סמסונג ו-LG בדגמים היוקרתיים שלהם.

למישהו יש מושג עם איזה פאנל ה-Hyundai Q17 בימינו והאם הוא מוצלח למשחקים?

פורסם

מוזר ... דווקא vp171 הוא בהיר מאוד ... :xyxthumbs:

דווקא סמסונג ו-lg לא בדיוק מחזיקים דגמים יוקרתיים ... למעשה הם חברות דיי פשוטות .

יונדאי מגיע עם פנאל סמסונג , והוא לא מוצלח יותר מדי למשחקים , אבל הוא משתלם ומציג תמונה טוב מאוד ביחס למחירו .

פורסם
Hyundai Q17והוא לא מוצלח יותר מדי למשחקים

טוב

חח

:xyxthumbs: - אתה עדיין מוזמן להגיע אליי

פורסם

HellWarrior, לא אני שמעוניין לקנות את המסך, אלא Kiri פה.

לכן אין טעם לכתוב לי הודעה בפרטי, אני אצטט אותך כאן אם לא איכפת לך.

לי יש את המסך - והפאנל שהמסך משתמש בו כיום הינו Samsung 12ms - וידאתי עם HyundaiQ ImageQuest - בהתכתבות אחרי ששלחתי לו את מה שרשום לי על המדבקה מאחורי המסך.

בחיבור DVI מנסיון א=התמונה מדהימה - חדה ביותר וצבעים אמיתיים ויפים מאוד - וכמובן - מושלם למשחקים וסרטים ואכן לאפליקציות מהירות בלי Ghosting בשום מצב :)

הוא סובל מבעיה אחת שיש ברוב הLCD's - החלק העליון שלו קצת יותר חשוך מהתחתון אבל זה לא קריטי כ"כ.

עם החיבור האנלוגי שלו התמונה די יפה.. אבל לא חדה כמו עם החיבור הדיגיטלי ויש ממש טיפה Ghosting במשחקים...אבל זה גם משהו ידוע שכאשר למסך יש גם DVI וגם אנלוג האנלוג לא הכי איכותי כמו במסך עם אנלוג בלבד.

בקיצור - אני מאוד מרוצה מהמסך וממליץ עליו.

דווקא סמסונג ו-lg לא בדיוק מחזיקים דגמים יוקרתיים ... למעשה הם חברות דיי פשוטות .

יונדאי מגיע עם פנאל סמסונג , והוא לא מוצלח יותר מדי למשחקים , אבל הוא משתלם ומציג תמונה טוב מאוד ביחס למחירו .

ראית את המסך (היונדאי) בפעולה שאתה משמיץ אותו?

הדגמים היוקרתיים אני מתכוון לא לאלו מתחת ל-2500 ש"ח.. אלא אלו שכן מגיעים עם DVI ואיכות סבירה.

פורסם

אין לי בעיה שתצטט את הודעתי

ואני מודע לכך שאינך זקוק למסך.

כתבתי לך בפרטי מהסיבה שאת 2 השורות האחרונות לא הדבקת כאן

וטוב שכך :xyxthumbs:

פורסם

אני ראיתי את היונדאי .

המסכים של lg וסמסונג לא איכותיים גם בדגמים "היוקרתיים" שלהם . לקנות lg במחיר 2850 + ש"ח , זה טיפשות גמורה , כ"נל לגבי סמסונג .

פורסם

אוקיי, אז על איזה מסכים אתה כן ממליץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים