עבור לתוכן

OLYMPUS 4000 ב1330 שקל שווה?

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג איך אתה משווה רפלקסית (מראה) למצלמה קומפקטית ::) אבל נגיד...

ל-A80 יש מסך כמו שיש למצלמת וידאו, מסתובב שמאפשר צילום בזויות שונות ואפילו לצלם את עצמם ;D

שתי המצלמות דיי דומות.

אם אתם אוהבים את ה-C4000, לכו עליה - היא מצלמה מצויינת. :xyxthumbs:

אל תשכח להוסיף כרטיס זיכרון 256 מגה וגם מטען+סוללות.

אני בכלל הייתי הולך לדיל של ה-Z10 כיוון שאני מניח שהזום הקטן יחסית של הקומפקטיות(A80/C4000) יחסר לכם וזה גם יוסיף לאטרקטיביות.

תחשבו על זה.

אל תקפצו על מציאות ויופי חיצוני.

פורסם

שיטה מענינת לקנות מצלמה , דווקא אהבתי. כיוון שה4000 של אולימפוס היא מצלמה לא רעה אז הכל טוב. בכל מיקרה ה 4000 משתייכת לסוג קצת שונה של מצלמות , יותר נושקות למשתמש המנוסה ויש לה ללא ספק יתרון בעדשה. אבל חשוב לזכור - היא הרבה יותר גדולה ופחות קומפקטית. אם אמא שלך יודעת מה היא אומרת והיא לא "תתבכיין" אחרי שבועיים שהמצלמה גדולה מדי מסורבלת מדי ומלאה ביותר מדי כפתורים ואי אפשר לקחת אותה לכל דבר , אז היא בטוח תהנה מהקנייה. למרות כל היתרונות והעדשה הגדולה - היא רחוקה מאוד מהריפלקסית שעליה חשבה , אמנם יותר קרובה מהמצלמות האחרות - אבל עדיין מאוד רחוקה , צריך להפריד כאן קצת בין מראה לתמונה שתתקבל בסוף.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא מבין איך היא משווה מצלמת רפלקס לאולימפוס 4000

ice2k היא לא משתמשת במצלמה אני זה שבעיקר משתמש בגלל זה זה לא כלכך חשוב לה מה יש במצלמה...

על הA80 היא לא מוכנה לדבר בגלל המחיר הגובה

היא אמרה הוא A75 או אולימפוס 4000

אז מה מבינהם יותר מומלץ הA75 לפי מה שאני מבין ממכם נכון?

פורסם

תיראה , במקרה הספציפי הזה לפי הנתונים הכללים שהובאו , לי אישית יש כאן נטייה להמליץ לך יותר על A75 (ולא בצורה של שחור על גבי לבן) דווקא כי היא יותר קומפקטית ויותר פונה למשתמש הכללי שרוצה קצת מכל העולמות , ולאנשים שבאים על שאלות בסיסיות , לפי מה שאני רגיל - דווקא מצלמה קומפקטית יותר תתאים יותר. כל בחירה כאן תהיה טובה. אני גם הפכתי לחסיד של אקסטרה רזולוצייה בשביל שימושים מתקדמים בצילום דיגיטלי (עריכה וקרופ) , דברים שעד עכשיו לא עשינו בפילים. אבל החדות הרבה שיש לקאנון ברזולוצייה הטבעית (ללא הגדלה או הקטנה) לרוב מחפה על הרזולוצייה הנמוכה יותר של ה A75 ומקבילה לתוצאה של רזולוציה גבוה יותר מחברות אחרות.

ההמלצה הכי טובה שלי למקרה שלך:

כנס לאתר הביקורות של סטיב , כנס לביקורות של שתי המצלמות הנ"ל. תוריד את תמונות הדוגמה של סטיב - שלרוב הן זהות לכל המצלמות , שב עם אמא שלך ואיזה קנקן שתייה קרה , תשקיע בערך 20 דקות בהשוואת התמונות , תראה מה יותר אהבתם , וזה יעזור לך להחליט, זאת דעתי כמובן. חפש גם תמונות דוגמה מאתרים אחרים - כמה שיותר תמונות יותר טוב.

ה4000 מגיבה שונה בגלל העדשה העדיפה , תראה אם אתה אוהב את התוצאות שלה ותשווה ל A75. משימוש אישי , יש לי את ה S400 וה A80 של קאנון , בעבר גם את ה A70 , ואלו בהחלט מצלמות מומלצות , לא תתאכזב אם תקנה אותן , אז אל תלחץ על הבחירה.

מקווה שעזרתי,

ICE.

פורסם

באמת, מניסיון שימוש עם מצלמת אולימפוס מסדרת C, התפריטים שם מסורבלים והמצלמה בעקרון לא נוחה לשימוש.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים