עבור לתוכן

הוספת זיכרון SDRAM

Featured Replies

פורסם

שלום.

הוספתי 128 מגה זיכרון למחשב סלרון 1700 - כעת יש 256.

אמנם המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, ומנהל ההתקנים מזהה שיש לי 256 מגה, אבל ה-XP עדיין נראה לי קצת "עייף".

איך בעצם אני יודע שהזיכרון תואם כמו שצריך?

ברור שזה לא המחשב המתקדם בעולם, אבל בעניין הזיכרון, נניח ואין התאמה בין 2 הזכרונות - במה זה היה מתבטא ?

תודה רבה.

פורסם

שזה לא היה עולה לך. אם זה עולה זה בסדר.

גם 256 זה לא ממש מספיק ל XP וגם המעבד שלך לא עוזר.

אני ממליץ לך שתוריד את כל האפקטים החזותיים של ה XP, תרד ל 16K צבעים במקום 32K בכרטיס מסך,תעשה ניקוי REGISTRY, תאחה את ההרדיסקים שלך, תעשה סריקה וניקוי של מרגלים עם SPYBOT ואולי אפילו הגיע הזמן לעשות איזה פירמוט רציני.

בכל מקרה, כדאי שתתחיל לחסוך למחשב חדש.

פורסם

דווקא לדעתי, סלרון 1700 זה די והותר בשביל עבודה רגילה עם XP. הסיפור כאן הוא בעיקר זכרון - 384 זה המינימום שהייתי שם.

אבל יותר מהכל, זה פשוט המצב העגום של הXP (וכל ווינדוס לדורותיו) אצל אנשים. כלכך הרבה זבל, תוכנות שאינן בשימוש, spyware, וכן הלאה.

תפרמט את הדיסק, תתקין XP עם SP2 עליו (זה קריטי), ואתה תראה שאין צורך להחליף מחשב כלכך מהר. וכן, תארגן עוד קצת זכרון, זה באמת לא יקר מדי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות המלומדות והמהירות. :D

פורסם

דווקא לדעתי, סלרון 1700 זה די והותר בשביל עבודה רגילה עם XP. הסיפור כאן הוא בעיקר זכרון - 384 זה המינימום שהייתי שם.

אבל יותר מהכל, זה פשוט המצב העגום של הXP (וכל ווינדוס לדורותיו) אצל אנשים. כלכך הרבה זבל, תוכנות שאינן בשימוש, spyware, וכן הלאה.

תפרמט את הדיסק, תתקין XP עם SP2 עליו (זה קריטי), ואתה תראה שאין צורך להחליף מחשב כלכך מהר. וכן, תארגן עוד קצת זכרון, זה באמת לא יקר מדי.

לא אמרתי לו שיחליף מחשב מהר, אמרתי לו שיתחיל לחסוך כדי שכשהלונהורן יצא יהיה לו את הכסף.

פורסם

אם אתה רוצה שהמחשב יטוס וגם יפעל טוב, תפרמט ותתקין WINDOWS 2000 SP4

המערכת הזאת פשוט טסה...

פורסם

XP PRO עם SP טוב שמתוחזק טוב ובהגדרות נכונות יעלה וירוץ יותר מהר מכל 2000.

פורסם

XP PRO עם SP טוב שמתוחזק טוב ובהגדרות נכונות יעלה וירוץ יותר מהר מכל 2000.

הוא אכן יעלה יותר מהר. ירוץ יותר מהר? לא בטוח, אבל מילא, לא הבדל גדול בכל מקרה.

בעיקר, הXP עם SP2 יתן פיירוול מצויין, וישים סוף להמון פרצות אבטחה שגורמות למחשבנו לההפך לפח הזבל של המתכנת החובב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים