פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אין דרך אחרת לצבוע?אני פשוט לא יודע אם אני יצליח להחזיר בדיוק כמו שהוצאתי
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים יש דרך אני מכיר כמה שעשות ששמו על החריצים 50 גלילי צלוטייפ.. אבל זה קצת סיכון עדיף להוציא הכל
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אם את צובע את השסי תוציא את התכולה ואם את המארז אז פשוט תוציא את הדלתות והגג תצבע אותם ואז תחזיר..
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מה הבעיה פשוט לנתק את הדלתות והגג ולצבוע אותם?עריכה:חחח סליחה בדיוק שלחתנו באותו זמן כנראה
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים לא נכון לחלוטין.....ראיתי מישהו בביט טק שצבע את כל הלוח אם בצהוב ואיכשהו זה נראה לי עדיין עבד......איתן
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים לא נכון לחלוטין.....ראיתי מישהו בביט טק שצבע את כל הלוח אם בצהוב ואיכשהו זה נראה לי עדיין עבד......איתןאתה רוצה לנסות? סבבה.. על אחריותך....
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אם אני רוצה לנתק אתה הצד הימיני של המארז אני חייב לפרק את לוח אםאוקי אז שהבנו שחייבים להוציא האם אני חייב לנתק הכול או שאני יכול להוציא הכול מחובר ולהחזיר הכול מחובר?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר אחי אני מצטער שאני לא מבין גדול כמוך אבל אני לא יודע לפרק הכול ולהרכיב עוד הפעםהאם זה מסובך או שאני יכול לזכור לאן כל דבר הולך?תודה על העזרה אגבאיך אני בכלל מנתק את הלוח אם מהמארז?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תמצא מדריך (יש באתר[נראה לי]) על הרכבת מחשב, תפרק הכול, ותחזיר לפי המדריך, וככה תבין את זה, ותוכל להתחיל לעסוק במודינג יותר טובמודינג כלול בדרך כלל בהוצאת החומרה (תלוי על איזה רכיב אתה עושה מודינג)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.