פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24הרבה אומרים לי שלא יכול להיות שיש לי 12 MS לא יודע למה רשום באתר על המסך עצמו בקופא בהכול אבל בשבלי זה לא אומר כלום יש תוכנה אמינה שאני יכול לבדוק ? כמה MS יש לי באמת ? עם יש אתם יכולים לתת לי אותה ?ומשהו יכול להגיד לי למה במסך כל כך זול !! הוא נותן את כל מה שצריך במסך היום והוא הכי זול ממה שראיתי ! איך יכול להיות ? זה מחשיד אותי !!!
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים כ"כ קשה לתמצת את השאלה בכותרת? אתה כבר לא משתמש חדש - אתה מתבקש לערוך את הכותרת במידי!
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים ומאיפה אתה יודע בדיוק את כל זה?אתה בדקת את המסך הזה מול מסכים אחרים והסקת שהוא אחד המסכים החלשים למשחקים?או שסתם הסתכלת על המחיר ואמרת את זה?לפי הנתונים הוא מסך טוב, המחיר הנמוך שלו לדעתי הוא בגלל החוסר בDVI.השאלה היא, האם אתה (פותח הת'רד) מרוצה מהמסך?
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני יודע כי ראיתי את המסך , וכי הנתונים שלו פשוט לא אמיתיים ...המחיר הנמוך שלו לא בגלל מחסור ביציאת dvi , אלא כי הוא פשוט לא מסך ששוה יותר מהמחיר ...כמובן שאם הוא מרוצה אז זה הכי חשוב .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.