עבור לתוכן

שדרוג- פרסקוט 2.4A או MOBILE BARTON 2500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאין אי מי לדבר..

אבל אנחנו לא מדברים על קידודים , אנחנו מדברים על משחקים

באמת  ??

אז מה זה אמור להביע ?

אוקיי , אז אתה עם הטימטום שלך תישאר  , ותבין , שPCMARK ו 3dmark03 , מתבססים על MHZ ובקושי עושים בדיקה למעבד... , אם תעשה[glow=red,2,300] קידודים[/glow] וביצועים במשחקים , תראה שברוב האתרים רואים בבירור שהATHLON XP לוקח בהרבה מקרים של משחקים

אבל שתידע , שברוב רובם של המשחקים , חוץ מפאר קריי ודום 3 , AMD לוקחים , בספלינטר סל למשל , וגם שאינטל לוקחים או AMD (ATHLON XP) , בכל מקרה ההבדל הוא כל כך קטן שלא שווה בכלל להתייחס אליו(4-5פריימים) , ואני לא מדבר על QUAKE3 או משחקים כאלו ישנים... , אני מדבר על החדשים... , COD , CS:S , PAINKILLER , CMR4-5 ועוד...

חסרים לך כמה דברים בתיאוריות שלך, קוראים להם לינקים או בתרגום ישיר הוכחות. כמו שאמרתי לך, אני לא מתכוון לחפש בשבילך, וכמו שאני טענתי טיעונים והבאתי הוכחות, כך גם אתה יכול לעשות, במקום להפריח דברים לאוויר (את זה גם אני יודע לעשות ולא רק מהפה)

ורק שתידע , שהמעבד שלי עוד לא באוברקלוק מקסימלי , אני כרגע עם קירור שעולה 40שקל.

ובוא לא נשכח , שהמעבד שלי עולה היום 350שקל , הפרסקוט עולה קצת יותר מ1000....

ממתי אני בתחרות איתך ?? יש לך אחלה מעבד - יופי!

אגב, ב SUPER PI הזה שלך עשיתי 40 שניות.

אני מבחינתי סיימתי את הוויכוח הזה ועד שלא יהיו פה תגובות רציניות עם לינקים ורמת דיון גבוהה ללא קללות, אני ממליץ לכל מי שקונה מחשב תקציבי לאוברקלוק את הפרסקוט 2.4A.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא ממש לא מבין את התקיעות של חלק מהאנשים בפורום.

ה AXP2500 לא יותר טוב משום P4 בבאס 800. תשכחו מזה. כמעט בכל דבר הפנטיום יקח וגם אז במשחקים, כרטיס המסך קובע בין כה וכה.

הגדולה של המעבד הנפלא הזה (שלצערי פגשתי קצת מאוחר) שנקרא AXP2500 זה שהוא עולה כמו סלרון (גדולה שירדה בהרבה עם יציאת ה D) , כלומר כחצי מה עלות של איזה 2.8 ומאפשר לקנות למשל בהפרש כרטיס מסך הרבה יותר טוב ובכך באותו תקציב לקבל מכונת משחקים הרבה יותר טובה. ה 2500 יענה על דרישותיהם של רוב האנשים מעל ומעבר ומאפשר להכניס תוספות מצויינות (למשל צורב DVD שהכנסתי לחבר במקום לקנות אינטל 800 מה"ץ לעבודה משרדית שרצו למכור לו). אבל מפה למעוך את המעבדים של אינטל?

הפנטיום 4 2.4 הוא גם מעבד אחלה. במיוחד אם עושים קידודים ובמיוחד עם סטפינג D0 שמתחמם פחות (ועדיף כמובן לחכות ל E0). אפילו סלרון D אוכל AXP בקידודים (זה בערך הדבר היחיד). תפסיקו להיות פנטים.

כמו שאמרתי כמה פעמים, פנטיום זה אחלה מעבד, AMD זה גם. לא צריך למעוך את אינטל כדי לשבח את AMD ולהיפך.

כבר הראיתי פה ללא מעט אנשים איך פנטיום 4 בבאס 800 דומה בביצועים ל 64 ביט אפילו במשחקים. ואיך במולטיטסקינג ובקידודים אוכל אותו לארוחת בוקר.

תפסיקו להיות נעולים על מעבד כזה או אחר. ההבדל איננו גדול כמו שעושים ממנו.

עריכה: ובכל ההשוואות אתם שוכחים דבר אחד קטן. כל 2.8 או 3.0 עם OC מתון יקפוץ למעלה בביצועים. נכון שבפרסקוט C0 יש בעיה רצינית הגלל החום, אבל ב D0 זה השתפר וב E0 עוד יותר. אל תשכחו גם שעדיין ניתן להשיג נורטווד. סטינגר, לדוגמה אם היית עושה את ה OC המדהימים שלך על P4 3.0 היית יכול להביא אותו לאזור ה 4 גיגה. 3.6 זה ממש מתון. אל תשכחו גם שה AXP2500 בסוף דרכו ואם זה סמפרון מול CELERON D אין לי ספק מה אני אקח ומי אוברקלוקר הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים