פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים כן בהחלט, הרמקולים שווים את המחיר הזעום שהם עולים (יחסית ל Klipsch )השתמשתי בהם הרבה זמן על Live Value. ועכשיו על Audigy. בהחלט רמקולים טובים.
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים יש כבר דגם חדש יותר עם עוצמה מעט יותר גבוהה והמחיר אפילו נמוך יותר מה2200. כדאי לבדוק..
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים יש לי את הרמקולים הנ"ל ואני מאוד מרוצה מהם רק רצוי שיהיה ברשותך כרטיס קול 5.1 כדיי שתוכל להפיק את המירב מהרמקולים האלה.
פורסם 2001 בנובמבר 324 שנים אם אני לא טועה אז הדגם החדש של הרמקולים של קריאייטיב נקרא Inspire 5.1 . הם דומים ל- DTT2200 ובאמת יש צורך בכרטיס קול דולבי דיגיטל של קריאייטיב או TERRATEC כדי לנצל אותם כמו שצריך.
פורסם 2001 בנובמבר 424 שנים לי יש DTT2500 ואני מאוד ממליץ אני לא מאמין שההבדל במחיר הוא גדולמה שכן כדאי כרטיס קול טובלי יש Live Platinum וזה עובד איתו יופיבכלל אני חושב שבגלל ששניהם של אותה החברה הם יודעים לעבוד ביחד טוב :ylsuper:
פורסם 2001 בנובמבר 424 שנים Inspire 5.1 מישהו בדק?? הם חזקים??יש ביקורות משהו שמעתםכי זה זול, מעניין למה?
פורסם 2001 בנובמבר 524 שנים הקטע הוא שה - Inspire אמורים כאילו להיות רמקולי Value הם נועדו לשוק הרחב (מאוד) וכדי שהם יהיו פופולרים הם מאוד זוליםהחסרונות שלהם זה פחות שליטה נוחה (אין קופסת בקרה)ואני חושב שפחות תמיכה בפורמטים מתקדמים כמו AC-3 ודברים אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.